Saturday, 27 September 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Assalamualaikum,


Happy Weekend !!! mamamyja bosan dah nih. Nak keluar jenjalan malas pun ada. Blogwalking je ler, then terjumpa Giveaway. Apa lagi, join lah. mana tahu ada rejeki. Heheheh


Sila Klik Banner untuk Join ^_^

GIVEAWAY nih berakhir 28 September 2014
jap jer (jam 11:59 tengah malam waktu Malaysia)


tengok hadiah nyer, menarik bukan... Jom pakat2 join giveaway nih yer. 

mamamyja nak tag;




Ok lah mamamyja nak buat kerja lain pula.. Bubuy

15 comments:

  1. singgah sini dari segmen yg sama :)

    good luck!!

    ReplyDelete
  2. nasib baek sempat join
    heee tq tag ayu
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...giveaway belom tamat ye... ade sebulan lagi... :D hihihi sje je buat lame2.... :D

      Delete
  3. selamat bersegmen n gud luck. singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  4. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. Banyaknya hadiah. Good luck, Mama :D

    ReplyDelete
  6. alaa,, baru sekarang kesempatan nak tengok ni laa mamamyja . tsktsktsk. busy T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemputlah join yer...giveaway belum tamat...saya sengaja buat giveaway ni untuk sebulan, supaya semua orang sempat2 nak join.... goodluck yer! :D

      Delete
  7. akk, terima kasih yer join giveaway saya... btw, tarikh tamat giveaway nya bukan 28 september, akak... 28 oktober...ade sebulan lagi.... :D

    ReplyDelete
  8. Fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  9. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete