Thursday, 18 September 2014

Liebster Award Tagged by DIANAADHA

Assalamualaikum,

Akhirnya, kali kedua mamamyja di 'tag'. Kali nih oleh DIANAADHA. em, xper terima kasih dan mamamyja cuba untuk menjawabnyer. hihik


Peraturan Liebster Award :

Mention the person who nominated you with a link to their blog
Answer the 11 questions asked
Nominate 11 other blogger with a smaller following but with lots of potential
Create 11 of your own questions for them to answer
Notify your nominate

1. Bila anda start Blog?
Pada 31 Disember 2008. Blog mamamyja yang lama, mamamyja dan sekarang yang baru dikenali sebagai M@m@MYJA.com

2. Nama manja
Eyja [macam x manja jer kan] hehehe

3. Tiga perkataan menggambarkan diri anda
~ Cerewet [dari segi kerja]
~ Suka Bergaya
~ Kuat Shopping

4. Status sekarang?
Sudah berkahwin pada Tahun 2007

5. Heels or flats?
Kedua-dua nya pon boleh .. [boleh jenguk sini]

6. Favourite Blogger
Barely Supermommy - Blog Dr. Halina [boleh jenguk sini]

7. Warna Kegemaran
Biru & Pink

8. Teh @ Coffee?
Kedua-dua x minat. Lebih suka MILO ...

9. Benda paling berharga yang pernah dimiliki
Apa yer?? Suami dan anak kot.. dan sampai sekarang memilikinyer

10. Apa yang anda buat bila sedih
Nanges sepenuh hati sambil makan coklat

11. Selain seorang blogger, anda seorang ....
Ibu kepada 2 orang anak, insya allah bulan 10 nanti 3 orang. Seorang government servant lagi apa eh, itu jer kot. hahahah

Oklah, mamamyja dah jawab eh. Tapi mamamyja x leh nak ajukan soklan pula, sebab kekangan masa. Diharap DianaAdha berpuas hati.. heheheh

Tata titi Tutu ...

7 comments:

  1. Thanks dear :)...love to read Barely Supermommy too...

    ReplyDelete
  2. seronok juga main tag2 macam ni
    mula2 berblog dulu memang selalu kena tag macam ni :)

    ReplyDelete
  3. hihi... jenuh jugak mama nak siapkan entry kena tag ni...

    ReplyDelete
  4. paling suka jawapan untuk soklan no 3.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa suka hehehe.. kelakar la pulak

      Delete
  5. Seronok main tag2 ni sbb at least kita tahu serba sedikit background rakan...hihihi...

    ReplyDelete