Monday, 1 September 2014

[GAMBAR] #THROWBACK RAYA - PART 2

Assalamualaikum..

Hi, bloggers and readers, mamamyja nak sambung cerita pasal raya lagi. Kali nih part 2 pula. Raya pon dah nak habis nih. Entah2 dah habis bila time mamamyja Publish cerita nih. Hihik...

Oklah, jom kita layan gambar yer. Then nanti mamamyja akan mencelah2 cerita...

[Raya Kesebelas] @ 07.08.2014_Khamis
Ha, time nih Open House kat UPEN, xstaff PUUN Selangor dia menjemput kami seoffice. So, dengan berbesar hatinya kami pon pegi ler ke Jamuan tu. Tengok tu sate dah habis tinggal batang jew. Ahaks

Bergambar sambil tunjuk perut. Hahahah

Ber'selfie' lagi kami....

[Raya Keduabelas] @ 08.08.2014_Jumaat
Atually, ini bukanlah gambar nyer. Event nyer ada kat entry yang mamamyja wat khas. Gambar nih diambil selepas event. time balik keje ler. Haha, mesti nak kena snap pic ngan hubby terchinta nih. 

Nih pula bergambar dengan anak-anak tersayang. Kenapa la suka wat muka begitu. X jelir lidah macam2 lagi gayanyer. Budak-budak kan.. memang funny sungguh.. 

Ber'selfie' sendiri xpernah lepas. Sure nak jugak. Hahaha

 [Raya Ketigabelas] @ 09.08.2014_Sabtu
Time nih otw nak balik dari Kenduri Kahwin. Tunggu ayah jap, kita berposing dulu dalam kereta. hahaha

Pastu gi beraya rumah kawan sekerja kat Putrajaya. Menziarah sekali dia. sebab xdan masuk kerja isnin lepas, kemalangan jalanraya.

 Tengok gelagat anak2 mamamyja. Berebut hp orang. Aduhai...

Geramnyer. Orang ramai2 tu buat perangai, last2 yang besar tu kena ketam batu..

 [Raya Keempatbelas] @ 10.08.2014_Ahad
Beraya sakan nampaknyer. So hari nih nak pegi beraya ke Bandar Baru Bangi. Rumah kawan hubby. Tengok lah anak2 mamamyja bila bergambar. hihik

syok nyer dapat bergambar, huahaha... tema tuk hari nih Hijau

Tengok bukan senang nak snap pic ngan hubby yang tengah senyum. Ini pun sebab anak kesayangannya pandang, tu yang boleh senyum meleret tu..

Okay time nih dah kat Puncak Alam plak, fesyen tudung pon dah berubah sebab singgah solat Zohor kat Masjid Bangi. Time nih sedih sikit sebab tinggal anak manja mamamyja. yang kecik tu. sebab nak jauhkan daripada terkena chicken pox dengan anak angkat MIL.

Tadaa.... nampak dah peyutnyer. hihik

Akhirnya, cerita raya sememangnya belum habis lagi. Last Part 3, tapi x tahu la bila mamamyja rajin nak edit. Tinggal lagi sebulan jer lagi. Lepas nih mamamyja akan cuti bersalin. Hehe, nak update story lain pula. Yuhuu...

~ THE END ~

4 comments:

  1. Rajinnya berjalan raya..Kalau Acik tu, perut dah besar, tak bergerak dah.Dengan anak kecik lagi.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg suka berjalan2. Heheheh maklumlah nk memudahkan kelahiran. Huhu

      Delete
  2. Asslmkm kak.. Meriahnya raya akk.. Sy rasanya 2 hari je rasa feeling raya tu.. Hri berikutnya nan hado..
    *comel la mamamyja ni.. Prgnt2 pn berseri.. :)

    ReplyDelete