Monday, 8 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 8 - 5 LAGU CINTA KEGEMARAN ANDA



Assalamualaikum...


Okay before balik rumah mamamyja update dulu Cabaran Hari Ke-8 coz kat rumah internet xd. "NAGA sudah MATI"...  bak kata en suami. Entah bila la internet akan ok. Boleh pecah kepala nih. Huahahaha.. Okay untuk hari ni 5 lagu cinta kegemaran mamamyja. Apa yer? kena bukak Hard Disk balik nih, lupa tajuk da ...

Cabaran Hari Ke-8 : 5 Lagu Cinta Kegemaran Anda


1. Bumi Putra Rockers (BPR) - Airmata Jernih


2. Bumi Putra Rockers (BPR) - Dari Sinar Mata


3. Meditasi - Bidadari


4. Mega - Pasti


5. Samudera - Sudah Takdirnya Begitu


Hihik, lagu nih memang suka mamamyja layan start dari Form 3 sampai sekarang. Huahaha Jiwang giler ... ahaks sebenarnya banyak giler. Tapi disebabkan nak 5 jer kan. So, amik nih jer lah. Kalau karaoke best nih.. hahaah

Oklah sambung next Cabaran Hari Ke-9

20 comments:

  1. macam ada lagu yang sama dengan saya plak......

    jiwang

    ReplyDelete
  2. Mama myja jiwang jugak ni ..lagu2 lama cenggini pun berhantu jugak hahaha

    ReplyDelete
  3. Lagu-lagu lama ni banyak memory ek dear? Senyum sorang2 bila dengar.. :)

    ReplyDelete
  4. BPR saya pun suka ;)

    http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke-8-5-lagu-cinta.html

    ReplyDelete
  5. amboi jiwang hihihi.... xprnh lyn lgu bpr. hihi

    ReplyDelete
  6. ni lagu wajib pilih time karoks...syabas kak..minat kita sama..jiwang karat 18k..kihkihkihkih...

    ReplyDelete
  7. cayalahhh kak...jiwang....nama lg lagu cinta kan.//

    ReplyDelete
  8. Jiwang betul lagu ni mama...melayan perasaan jap..

    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-8-5-lagu-cinta-kegemaran.html

    ReplyDelete
  9. lagu wajib karaoke! hahaha best best

    ReplyDelete
  10. air mata jernih, tu lagu kenangan habis antara niza and bekas tunang, tapi x basi dengar.

    http://akujejaricomel.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-7-5-lagu-cinta.html

    ReplyDelete
  11. Semua lagu2 ni pn lagu fav sy jgk..

    ReplyDelete
  12. suma lagu evergreen nie
    lagu2 karoke.
    hehe.
    terbaek.

    follower baru disini :)

    ReplyDelete
  13. perghh memang jiwa kacau la lagu2 mama myja ni...

    ReplyDelete
  14. Cayalah mamamyja..lagu2 ni sejiwa ngan abah..jom singgah n follow blog abah plak..
    http://abahbz.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Perghhhhh layan lagu evergreen.. mmg syok habis. tangkap lelah.. kalo karok lagu2 ni mmg jd pilihan...

    ReplyDelete
  16. betul betul lagu jiwang ni mamamyja. huhu

    ReplyDelete
  17. semua lagu yg tersenarai diatas, ena tak pernah dengar lagi... sobs

    ReplyDelete