Saturday, 6 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 6 - APA YANG ANDA MAKAN HARI INI



Assalamualaikum,

Happy Weekend u oulls, tengah buat apa tu? Sure banyak aktiviti nak buat kan tuk hari nih dan esok. Mamamyja minggu nih ada dekat rumah parents, dah lama x balik. Huhu, kalau dok umah sure xdapat nak update sebab internet problem.. Arghhhh stress mak nak..

Cabaran yang ke-5 memang best buat mamamyja, tahu x sebab apa. Ramai jugak la yang komen, kalau sebelum nih nak lepas kan sampai 10 komen memang susah sangat. Tu sebab mamamyja sangat lah teruja. Huahahaha... 

Cabaran Hari Ke-6 : Apa Yang Anda Makan Hari Ini


Ha, pagi2 mamamyja dah makan aiskrim. Ngeh, ngeh ....

Pagi nih mamamyja makan biskut Hup Seng cicah milo, maklumlah orang preggy lapo. Lepas subuh jer dah makan biskut. Baby dalam perut nih bergendang2.. hahahah

Jam 10.00 pagi, mamamyja makan buger malaysia. Yang dibuat oleh ibu...


[gambar hiasan]

tadaa.. nih la lauk tengahhari mamamyja pula. yummy dah lama x makan ikan sepat goreng. Sedapnya rezeki yang Allah bagi...


Petang nih mamamyja nak pegi ke Birthday Party, 4 sure la makan kek kan.. emmm Yummy, thiz week jer asik makan kek jew. Happy baby dalam perut nih ha. Huahaha

Oklah rasanya sampai sini jer kot. Hihik Tunggu cabaran tuk esok harinyer yer. Oklah dah nak maghrib nih. Mamamyja nak ready tuk solat. Bubuy

9 comments:

  1. jalan sini nak tgk mamamyja makan apa hari ni

    ReplyDelete
  2. aku yang pertama komen........

    he he ....breakfast kita sama lak...... biskut 4 sagi hup seng cicah milo.

    ReplyDelete
  3. wah... sedapnya...
    jemput blogworking ye..

    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  4. Woah ikan sepat..tak pernah kot mkn. Tawnya masa kecik-kecik bela ja ada la

    ReplyDelete
  5. adehh ! blogwalking hari ni semua buat terliur laa. haha

    ReplyDelete
  6. mama... makan kontrol sket.. nanti baby besaq hehehe... guraw k... i dulu pun makan tak ingat. bila baby keluar.. xde la besar sangat. 3,18 je...

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaaa sepat goreng!!! waaa!!! huhuhu!
    Thanks sudi singgah www.katanajeeb.blogspot.com !

    ReplyDelete
  8. Sedapnya sepat goreng , mana dapat ?

    ReplyDelete