Friday, 5 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 5 - 3 PKR YG ANDA INGIN KATAKAN KPD BEKAS KEKASIH



Assalamulaikum

Salam Jumaat to all bloggers and readers, Cabaran Hari Ke-5 sudah. Em.. Tajuk yang agak sensetif jugak la kan. Tapi xper kita sahut juga cabaran tu.. Jom, kita tengok gambar. Siap nak kongsi lagi gambar 'bekas kekasih' agak berani jugak kan mamamyja nih. Kalu en. suami baca agak2 dia marah x?? hihik..

Cabaran Hari Ke-5 : 3 Perkara Yang Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih


Ha !!! nih la bekas kekasih mamamyja. Eh, eh berani yer show off. Huahahaha
3 Perkara Yang Mamamyja Nak Katakan Kepada Bekas Kekasih Mamamyja nih adalah : 

~ Jangan Lupakan Saya

~ Abadikan Kenangan Sewaktu Kita Bersama Sampai Bila-bila

~ Terima Kasih 

di atas segalanya-galanya selama 3 Tahun 1/2 kita couple dan selepas itu awak melamar saya  dan saya masih ingat detik dan saat itu [apabila mak ayah awak datang ke rumah masa tu umo saya baru 20 tahun] [so gentlemen]. xpernah saya lupakan sampai bila-bila ....


Dan sekarang 'bekas kekasih' tu telah menjadi suami mamamyja sekarang. Actually, mamamyja xnak ingat 'bekas kekasih' yang lain. Buat apa mengenang perkara yang lepas kan ???  Alhamdulillah sekarang perkahwinan kami sudah 7 Tahun 3 Bulan  [2007 - 2014] dikurniakan 2 dan akan masuk 3 orang cahaya mata. InsyaAllah hubungan ini Till Jannah.. doakan kami yer. 

I LOVE U SO MUCH, FOREVER AND EVER !!!!!

Oklah rasanya sampai sini jer cerita untuk Cabaran Ke-5. Nantikan cabaran seterusnya.. 

22 comments:

  1. Ala... Tu bukan bekas kekasih... Huhuhu nak tau citer pasal bekas kekasih yg sebenar... Bkn suami... Eh... Hahahaha

    ReplyDelete
  2. betul lah..... suami tu bekas kekasih.

    ReplyDelete
  3. wah... cinta hingga jinjang pelamin..tahniah

    ReplyDelete
  4. ambil jalan selamat nie...hehehe

    ReplyDelete
  5. amboii..sweet nyaa..untung laarr..nk mcm ni gak r...

    ReplyDelete
  6. Suspen jugak bila baca perkara yang nk dikatakan rupa2nya dah jadi suami ;)

    ReplyDelete
  7. Aauuucchhhh sweet!! Patut berani show off.. ya Allah bestnyaa kalau dapat jadi macam akk

    ReplyDelete
  8. ni baru real bekas kekasih:) hehe

    ReplyDelete
  9. hehe..bekas kekasih sejati...dah upgrade jadi suami. terbaik !

    ReplyDelete
  10. haha rare giler kot statement mamamyja... suka3 ;p

    ReplyDelete
  11. suka suka suka statement ni !! nasihat diri sendiri jugak ni... sayangilah suami yang pernah menjadi "bekas kekasih" kita... yeyyyyy

    sweet sangat mamamyja ^^~

    ReplyDelete
  12. sy pon suka address husband as ex bf. hahahaha

    ReplyDelete
  13. soo sweet ! semoga bahagia ke anak cucu cicit sampai ke syurga hendaknya.Aminn

    ReplyDelete
  14. Wah bestnyeee .. smoga bhgia sis

    ReplyDelete
  15. waaa..ni kalau dapat task nlepas kawen pon nak cite gini..ahaks..

    ReplyDelete
  16. Semoga bahagia selamanya..jom jemput sini blog zanahassan

    ReplyDelete
  17. hahaha... tanjat i.. patutlah berani tunjuk gamba ex.. rupanya dah jadi asben dah pun... Alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  18. memang berani betul letak gambar bekas kekasih dan bekas tunang ni

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah setia bersama kekasih awal dan akhir, dah potong sy ni....pcl baru dua anak! Murah rezeki kalian... semoga kekal bahagia hingga ke jannah. InsyaAllah.

    ReplyDelete