Thursday, 4 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 4 - BUKU KEGEMARAN ANDA

Assalamualaikum,


Seperti biasa entry tiap-tiap hari adalah Cabaran selama 30 hari. Hehe, hari nih hari ke-4. Mamamyja masih boleh bertahan untuk menaip lagi. Masih sihat dan kuat untuk teruskan cabaran. Tapi andainya bersalin awal, mamamyja x dapat teruskan cabaran nie.. ngeee

Cabaran Hari Ke-4 : Buku Kegemaran Anda


Ha, sikit kan? Actually mamamyja gemar membaca novel genre perkahwinan suami isteri. Tapi genre cam tu memang susah nak cari. Lebih banyak cintan cintun then baru married. Walau apa pun mamamyja memamg suka baca Novel. Cuma kegemaran genre tu berlainan la sikit. Selebihnya novel tu ada dekat rumah parents. Nak habiskan satu buku memang susah sikit dengan kesibukkan mamamyja yg mengalahkan PM. hehe

Oklah rasanya sampai sini jer kot. Nak taip entry Cabaran Hari Ke-5 pula. Maklumlah bila orang bz nih kena cari masa terluang untuk menaip dengan banyaknyer. Selesai sudah Cabaran Ke-4

10 comments:

  1. kat mana nak tengok cabaran tiap tiap hari tu....................
    hari hari saya tengok blog ni untuk tahu tajuk cabaran nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, saya story pula pasal cabaran itu. Apa pun awak try tanya SUE IZZA
      klik nama tu yer

      Delete
  2. Baca novel je yg buat kita melayan perasaan mcm dlm novel. Sejak kawen dh xsempat layan novel sgt. Tak jadi keje lain nnt..sbb sanggup xtdo malam habiskan novel

    ReplyDelete
  3. banyakkkkk novel. kaki novel mamamyja ni

    ReplyDelete
  4. hehe... kita genglah... saya pun hantu novel :) tapi saya suka genre bergaduh2.. lepas tu jatuh cinta and happy ending... tak pun suka novel yg mengalir air mata ( terpaksa sedia byk2 tisu)

    ReplyDelete
  5. Kang terberanak kang..bila tu due nya? Kaki novel semestinya kaum wanita yg ramai. Apa pun selamat menyahut cabaran sampai habis.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. salam perkenalan nama saya Asmila.. suka sangat baca novel... tapi sekarang dah kawin perlu kurangkan sikit, sebab bila dah baca novel semua kerja tak menjadi..hikhiklagi tak habis lagi tu nak baca dan terus baca.. apa cita yang paling best sekarang..

    ReplyDelete
  7. hai mamamyja..khaty suka novel..skrg nie kalau nak baca kena p library,kat situ banyak gak novel-novel yang boleh dipinjam..ngeee..

    ReplyDelete