Sunday, 28 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 28 - 5 PERKARA BERMULA DENGAN ANDAINYA

Assalamualaikum,

Happy Sunday u olls, apa nak buat eh hari nih. Mamamyja seperti biasa, still memantau pergerakan baby. Terasa kesakitan senggugut tu kekadang ada. Ya Allah cepatkanlah kelahiran ini. Hehe, Esok dah hari Isnin, mamamyja kerja macam biasa. Mesti mood tu xd dah kan.. Still counting days untuk delivery.

Cabaran Hari Ke-28 : 5 Perkara Bermula Dengan Andainya


1. Andainya mamamyja teruskan sambung STUDY, mesti dapat kerja lagi bagus daripada ini kan? Gaji pon besar. Hehehehe

2. Andainya mamamyja KAYA, mesti mamamyja dapat pergi jalan2 merata-rata tempat kan??
(nak berjalan jer tahu. huhu)

3. Andainya mamamyja KAHWIN lambat, mamamyja mesti habiskan masa dengan enjoy jer.. 
(rugi kawin lambat)

4. Andainya mamamyja DIPANJANGKAN umur dan DIMURAHKAN rezeki, mamamyja nak jaga orang-orang yang mamamyja sayang. Suami, Anak, Ibu Ayah, Mil and Fil.

5. Andainya mamamyja terjumpa wang BERJUTA, mamamyja akan mendiamkan diri. HAHAHAH
(giler betul)

Oklah, itu andainya. Yang no.5 tu cam mengarut jer, hahaha. dah x tahu apa nak tulis tu yang merepek meraban ayat ke 5 tu. Sebenarnya tengah blur nih. hehehe 

~ The End ~

6 comments:

  1. salam #cabaran30hari.. huhu kite lom siap lagi entry ni..

    ReplyDelete
  2. seandainya dapat diputar masa lalu eehhehe

    ReplyDelete
  3. heheheh tergelak jap bace andainye no 5 tu...
    tapi betul jugak
    diamkan jela ye dak mamamyja

    ReplyDelete
  4. no.5 tu... comel tau jawapan... hahahahaha

    ReplyDelete