Saturday, 27 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 27 - MOOD SAYA HARI INI

Assalamualaikum,

Cabaran demi cabaran telah mamamyja sahut. Tinggal lagi beberapa hari cabaran pon habis. Hehe, mamamyja seperti biasa. Bangun pagi2 mengharapkan keajaiban daripada Allah SWT supaya dipercepatkan kelahiran ini. Sentiasa berdoa semoga dipermudahkan semuanya. 

Cabaran Hari Ke-27 : Mood Saya Hari Ini

Banyak pula mamamyja rasa mood hari nih. Hehehe


Pagi-pagi bangun, mood terus jadi lain sebab perut sakit sangat. Rasa keras and senggugut sikit. Sekarang dah ok sikit, tapi baby cm kurang gerak jer. Sempit dah eh sayang. Keluarla cepat. Hihik


Tengahari nih mood nak makan pula. Mamamyja ada kenduri jap lagi kat Nice Banquet Hall, Rawang. Tapi masih berpikir nak pergi ke x. Sebab mood nak makan berat2 nih dah kurang sangat-sangat dah. Hehe


Petang mamamyja akan bertukar kepada mood nih, sebab nak pergi shopping. YEAY !!!! shopping apa lagi tu? semua dah prepair. Ala, mamamyja teringin nak makan JCO, dah lama x makan. Xkira nak makan juga. Hehehe


Bila malam mamamyja akan jadi mood begini, sebab nya takut nak tidur. Sakit sangat2. Baby suka mengeraskan badanya. Jadi mamamyja kena tidur mengiring dan bila nak ubah kedudukan, Ya Allah hanya Tuhan jer yang tahu betapa sakitnya perut ini. Sabarla wahai hati... 

Oklah, mamamyja nak menaip entry lain pula sementara menunggu untuk pergi makan kenduri. Bubuy

5 comments:

  1. heeee bermacam mood ye
    mood ayu ari ni macam touching je..
    asben cakap sikit pon ase nak meleleh air mate ni
    xtau lah pasai paa..
    sob sooob

    ReplyDelete
  2. heheheehe mood yang pelbagai itulah yang akan mencorakkan hari kita ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam mamamyja...acik tag awak di sini

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  4. wow! multiple mood mamamyja...hope mama ngan baby sihat2 aja ya :)

    ReplyDelete