Friday, 26 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 26 - GAJET KEPUNYAAN ANDA

Assalamualaikum,

Haha, dah malam baru nak update entry cabaran. Lagi beberapa minit dah ke Cabaran Hari Ke-27 tapi mamamyja tetap teruskan. ahahahha...

Cabaran Hari Ke-26 : Gajet Kepunyaan Anda


Tadaa.... nih la gajet mamamyja. Ngeee... 
Lappy Asus and Compaq
Hardisk Transcend 1 Tera
Samsung NOTE 2
Samsung S2, hubby pakai. hahahha
Mamamyja xreti la nak pakai banyak hp, padahal ada jer dalam simpanan. Blackberry sampai 2 apa nak buat pon xtahu. hihik


and the last one, mesti kena ada nih. NIKON DSLR D90. best ooo ...


walaupun mamamyja bukanlah amatur sangat, cuma nak kepuasan bergambar tu yang rembat DSLR nih. hahaha, duit taraf berpencen, rasa puas betul membeli. Hehehe... terasa nak tambah lagi satu gajet jer, tapi ahhh... kemahuan jer semua tu. kuikui

Oklah yer, nak masuk tido. Tapi mata x ngantuk la pulak. Cam ner nih... Taip entry untuk esok lah kan, pastu masuk tidur...

6 comments:

  1. huwaaaaa jelesnyaaaa bila nampak DSLR tuuu... sobsss

    ReplyDelete
  2. uhh ade DSLR tu...
    ayu beli samsung camera pon dok perap dlm laci je...
    gne henpon senng..
    tapi lappy asus kite cm same jeee

    ReplyDelete
  3. gadget mcm tu sangat penting utk blogger! muaha.

    ReplyDelete