Tuesday, 23 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 23 - PEKERJAAN ANDA INGIN SELAIN KERJA SEKARANG



Assalamualaikum,

Wah, nak kerja apa eh?? Hihik mamamyja buntu wat seketika. 

Cabaran Hari Ke-23 : Pekerjaan Yang Anda Ingin Selain Kerja Anda Sekarang

 [sumber google]

Juruteknik Komputer

hehe.. nak jadi juruteknik komputer tapi xnak isi SPA, kalau mamamyja isi sama batch hubby, mesti dapat kan. masa tu memang jawatan baru diujudkan dan nak guna ramai. Dapat juga panggilan SPA untuk Penolong Pegawai Teknologi Maklumat (FT29), tapi gagal. xd rezeki mamamyja. sob..sob ...

[sumber google]

Tenaga Pengajar Komputer

Memang minat bidang nih tapi mamamyja lebih suka mengajar tentang Microsoft. Memang minat giler, sampai rasa nak bukak 1 kelas komputer. Tunggu lah bila ada rezeki lebey sikit. Bestnyer .. kedai dah der, budget nak beli komputer tu belum der. Kena cari sponser, ada sapa2 nak sponser x?

Oklah sampai sini sahajalah, mamamyja nak siapkan entry untuk esok pula.. 

5 comments:

  1. Insyaallah tercapai nanti impian mama tu. Kemahiran dan ilmu dah ada, baik gunakan untuk mengajar anak bangsa.^_^

    ReplyDelete
  2. tunggu mam buka kedai, saya nak jadi first customer

    ReplyDelete
  3. impian saya nk bekerja dari rumah. dulu oernah bekerja tp skng dh dpt dah peluang kerja dr rumah. dh jd wahm alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  4. amboiii... hebatlah mamamyja bleh jadi juruteknik komputer ni
    ayu pandai gune je pon

    ReplyDelete
  5. boleh join abah sha ni... dia minat microsoft dengan coding... hihi... memang terer... sha minat, tapi cepat stresss

    ReplyDelete