Monday, 22 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 22 - DESTINASI PERCUTIAN IMPIAN


Assalamualaikum,

Isnin sudah, cepat tul masa berlalu. Next week dan pengakhiran bulan September.. Ok lah entry serba lengkap coz nak siapkan kerja nak masuk meeting petang nih.

Cabaran Hari Ke-22 : Destinasi Percutian Impian


[google pic]

Wow, memang rasa nak pergi. Tapi mamamyja rasa kos yang amat tinggi. Hehe, apapun tunggulah bila ada rezeki nanti. Leh Honeymoon lagi. Nih asik honeymoon kat Langkawi jerk, dah naik bosan. 

[google pic]

pergh... best2, Anak dah nak masuk 3 pon nak honeymoon lagi ka? ^_^ [xsalah kan]

Oklah mamamyja nak sambung wat keje. Bubuy, nanti time lunch mamamyja singgah blogwalking yer.

9 comments:

  1. Hihi.. ritu bksmpatan k sabah,dh merasa ke pulau2 tu..pasni xtau la bila blh ksana plak

    ReplyDelete
  2. eh dear, fes time dengar tau ... bilalah nak sampai ke sana ye...

    ReplyDelete
  3. Ayuni dah pergi ke Manukan Island, Mama Muja... seronok! Di sana pantainya cantik dan bersih, Mama boleh berenang di sana bersama penyu dan ikan baraccuda yang comel :D

    ReplyDelete
  4. semoga tercapai impianmu mamamyja !!

    ReplyDelete
  5. best kalau dapat pergi tempat macam ni

    ReplyDelete
  6. Memang best kalau bercuti di pulau. Tenang jer..

    ReplyDelete