Thursday, 18 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 18 - SIRI TV KEGEMARAN

Assalamualaikum,

Hahaha, kena taip cepat-cepat nih before kul 8. Kerja menimbun kat atas meja nih. Nak kena siapkan esok dateline. Malam tadi langsung xleh nak access internet. Ntah kenapa pon xtahu, huhu

Cabaran Hari Ke-18 : Siri TV Kegemaran

{sumber google}

Actually mamamyja xsuka sangat tengok TV, kenapa eh???

Nak layan satu-satu cerita sampai habis, huh memang letih. Terutama AKASIA, siaran yang ganggu waktu maghrib. adoi pernah terjebak sekali, Bila azan kelam kabut. [mr. arrogant] sure ramai yang tengok kan. Memang best pon citer tu

Sure anak-anak join sekali tengok kan? tu yang x best. Sebab pada mamamyja banyak negatif daripada positif. Memang ia ada pengajaran, tp mamamyja rasa baik tutup daripada tengok.. hehehe
[pada persepsi mamamyja lah]


Cuma mamamyja layan ASTRO WARNA.. hahaha
Maharajalawak Mega, Karoot Komedia, Cakap Melayu Lah... xpernah mist.. hehehhe

Oklah habis cabaran hari ke-18. Ngeee, Ngantuk nih. malam tadi xleh nak tidur. Asik terjaga jer.. 

11 comments:

  1. Tu yg saya tak mau tgk cite2 bersiri ni, mesti nk tgk lagi, dan lagi sampai habis.

    ReplyDelete
  2. Acik pun tengok Astro Warna tapi kejap-kejap jugak sebab bersambung-sambung programnya..semua best..hilang stress..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih MamaMyja kerana selalu jadi orang yang pertama komen diblog saya.

    ReplyDelete
  4. channel yang boleh buat sessapa saja yang menonton hilang stressnyer..ngee

    ReplyDelete
  5. Bnyk rancangan kegemaran sebenarnya, sampaikan kadang2 tak tau nak pilih mana satu... Huhu

    ReplyDelete
  6. kureng sikit tgok warna, tapi skrg layan super spontan. huhu

    ReplyDelete
  7. maharaja lawak memang best, sha suka tengok super spontan...

    ReplyDelete
  8. best Maharaja lawak dan super spontan nie...leh hilang stress

    ReplyDelete
  9. suke jugak tgk tv... dari kecik,walaupon xade crite menarik pon tv sntiase on..

    ReplyDelete