Tuesday, 16 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 16 - SIAPA, BAGAIMANA ANDA 10 TAHUN LAGI

Assalamualaikum,

Semalam mamamyja MC lepas check up dapat lak mc dari doktor sebab sakit tang pinggang and tulang  punggung. So, hari nih Public Holiday 1 Malaysia. Apa nak buat yer, seperti biasa cabaran mesti disahut selagi mamamyja x admit nih. Hehe...

Cabaran Hari Ke-15, impak betul, mamamyja baca pon masih sedih lagi.. Hehe, kenapa eh. Wanita cair betul hati nya kan... ok lah mamamyja teruskan untuk cabaran seterusnya eh.

Cabaran Hari Ke-16 : Siapa, Bagaimana Anda 10 Tahun Lagi

Belanja gambar sekeping


Dataran Lang, Langkawi, Tahun 2014
{anak sulung mamamyja suka wat gaya yang pening cam nih.. susah tul nak snap pic betul2}

Umur mamamyja sekarang rahsia. Poyo rahsia la sangat, Tapi masih dalam lingkungan sweet 30 lah pada 10 Tahun akan datang. So apa yang akan terjadi?? Kita sendiri pun x tahu kan. Ini semua Qada' dan Qadar dari Allah. Yang kita mampu adalah merancang. 

In Sya Allah anak mamamyja dah cukup 5 orang, sebab mamamyja memang nak anak 5. Sekarang nih pon mamamyja 3 beradik, belah hubby pon 4 beradik jer. Sikit jer, sebab itulah mamamyja nak 5 orang anak.

In Sya Allah, anak sulung mamamyja sudah pun dah 16 tahun

In Sya Allah, mamamyja sudah pun naik pangkat. [cam confident jer]

In Sya Allah, anniversary yang ke-16

In Sya Allah, dipanjangkan umur. Dimurahkan rezeki, Dikurniakan anak-anak yang berjaya dunia dan akhirat. Dikurniakan keluarga yang bahagia di dunia dan di akhirat. Amin

Oklah sampai sini sahaja Cabaran mamamyja kali ini. Nak letak gambar 10 tahun akan datang memang xd la kan. Xlogik pon ada.. hehehe

9 comments:

  1. Risau memikirkan 10 tahun lagi. Entah panjang umur ke idak.

    ReplyDelete
  2. Sempoi je tulisan mamamyja hari ni...

    ReplyDelete
  3. moga apa yang diimpikan 10 tahun akan datang dapat dicapai. Amin. :)

    ReplyDelete
  4. insyaallah...semoga apa yg diimpikan tercapai

    ReplyDelete
  5. Insya Allah mama akan naik pangkat

    ReplyDelete
  6. tgh preggy n nak meletop ko makin rajin ye. join itu ini. bile nk meletop ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah awal bulan 10 nanti. hehehe. Ngah bosan2 tu yang join tu

      Delete
  7. Ameenn..semoga dipermudahkan segala urusan mamamyja..

    ReplyDelete