Saturday, 13 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 13 - 5 BLOG KEGEMARAN ANDA

Assalamualaikum

Cabaran untuk hari Ke-13, seperti biasa mamamyja akan taip malamnya dan esok pagi2 sampai opis jam 7 dah publish. So, xd lah ganggu kerja kita kat opis tu kan.. Hehe, tapi esok kan cuti, kenapa still menaip malam jugak. Oh sebab takut esok x sempat. Lagipun banyak perkara xsettle lagi nih. Baju baby pon mamamyja x basuh lagi. Dalam erti kata lain beg bersalin xstand by pon dalam kereta. Apa nak jadi nih??? hahahah bukan mamamyja malas or apa, Cuma maybe dah terbiasa cool kot. 

Cabaran Hari Ke-13 : 5 Blog Kegemaran Anda

Nih la blog kegemaran mamamyja. Eh nih blog sendiri. Tapi x salah kan minat blog sendiri kalau x, cam ner nak write macam2 kan. hehehe


Mamamyja suka blog DR. sebab banyak info yang dia share.. 


Mamamyja x lepas tinjau blog nih, sebab uncle gedek nih suka selfie. Rajin tul dia. Xd cerita apa2 just selfie. 


Mamaniza rajin juga update tiap2 hari, sebab tu mamamyja xkan lepaskan peluang untuk tinjau dan komen. Penulisan yang buat mamamyja suka nak membaca. Hehe


Ini salah satu blog kawan mamamyja dari zaman kolej, Dulu dia rajin juga berblog nih tapi sekarang dah kurang update sebabnya dah ada baby.. hihik.. mamamyja harap dia kembali aktif seperti sedia kala.. hihik


Nih pon kawan mamamyja juga. Housemate masa zaman kolej dulu. Actually, mamamyja rasa ada yang kenal dia kan?? Seorang yang rajin juga update, banyak info. Tapi, akhirnya dia xberblog dah. Maybe kekangan masa kot. 

Actually, semua blog yang mamamyja singgah, komen and follow tu lah blog kegemaran.. Cuma cabaran nih minta letak 5 blog jer.. yang xtersenarai jangan berkecil hati yer.. Mungkin blog anda ada kat sidebar tu kan.. ce tengok, Kalau xd, sila komen kat bawah nih eh. hihik

Oklah mamamyja nak layan 'super spontan' jap. Hehe, nantikan cabaran seterusnya

13 comments:

  1. wah....lepas ni boleh selalu terjah kan...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Syok baca blog ni ?

      Hari hari aku terjah kat sini

      Delete
  3. Suka baca blog-blog ni. Boleh dapat kenalan baru, ilmu dan pengalaman masing-masing.

    ReplyDelete
  4. alamak.. i ada? terkezut... hihi, terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  5. hahaha...blog mamama gitu...hehehe

    ReplyDelete
  6. hahaha... kita pun suka blog mamamama....

    ReplyDelete
  7. blog dr halina memang best...and suka tengok update pasal anak2 dia bella and tasha =)

    ReplyDelete
  8. Selalu masuk blog Bang Gedek yang sempoi tu.Salam kenal ek mamamyja. :-)

    ReplyDelete
  9. semuanya baru kenal bila bc entri ni...boleh lawat2 mereka :) tmbh kenalan..

    ReplyDelete
  10. huda pun suka singgah dan baca entry blog mamaniza =D

    ReplyDelete
  11. waaaa... blog mamaniza sentiasa jadi perhatian.. :)

    ReplyDelete