Thursday, 11 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 11 - KENANGAN LUCU ZAMAN KANAK-KANAK



Assalamualaikum...


Hem, malam nih baru nak update Cabaran untuk esok. Huahaha, nih mamamyja kat umah MIL. Sebab internet kat rumah dah xder. Uwaaa sedih. Nak update kat opis pon xleh sebab nya mamamyja MC hari nih. Pening kepala ngan sakit perut.. Actually mamamyja memang dah xlarat nak g work, apatah lagi nk drive. Sakit kali nih lain macam.. Lagipon tinggal lagi 29 hari nak bersalin nih, serius berdebar nih. Adakah sama dengan yang sebelum nih. Mudah2an sama lah yer. Insyaallah

Oklah panjang lak mamamyja celoteh, Cabaran Ke 11 nih memang mencabar sebenarnya. Sebabnya mamamyja dah lupa kenangan zaman kanak-kanak. So nak cerita apa nih?? Apapun mamamyja belanja gambar masa kecik eh.. hihik

Cabaran Hari Ke-11 : Kenangan Lucu Zaman Kanak-Kanak

Gambar masa kanak-kanak memang x sempat mamamyja nak scan, Lagipun zaman tu mamamyja macam bosan jer, sebab nya alone, umur mamamyja darjah 1 baru dapat adik. Sebelum tu dapat bermain ngan siapa? kalau bukan main sorang2.. uuuwwaaaa


Umur 0 hingga 10 tahun bagi perempuan dikategorikan sebagai kanak-kanak. Arghhh lupa la kenangan lucu yang ada... 

yang satu mamamyja ingat sebab ia berparut

Mengejar kucing sehingga masuk bawah lori.. Lucu ker Bahaya tu??? huahahahaha


Serius weh, mamamyja memang lupa zaman kanak-kanak, mungkin xd orang nak refresh kan balik sebab mamamyja anak sulung perempuan tunggal yang lambat mempunyai adik.. sedih rasanya xdapat menyahut Cabaran Ke-11 nih... uuuwwwaaaa


Eh nih sapa pulak? Nih ler anak dara mamamyja, Nurul Auni, umur 3 tahun. Saja jer tempek muka dia sebab ramai orang cakap muka mamamyja macam dia. Tapi dia comel lagi lah berbanding mamamyja ... (^_^)

Oklah, nantikan next cabaran.. huhuk...

8 comments:

  1. muka mamamyja ngan gigirl macam kembaq..chomell gituu..

    ReplyDelete
  2. Alolololo... comelnya mamamyja.. loike sangat-sangat! :)

    ReplyDelete
  3. ha ah lah... sama lah muka anak dengan mak... hihi... :) comel..

    ReplyDelete
  4. Kiutnyeeeeee...
    Zura punye gambar masa kecik2 x cantek camtu.. semua dh renyok2. hehehe

    sama lah muka mama n anak.
    sebijik.. hehehe

    ReplyDelete
  5. haah la lebih kurang je iras dah tu...

    ReplyDelete
  6. memang lebih kurang sama.,,, anak dan ibu.

    ReplyDelete
  7. comel macam mamamyja jugak !! hihi..
    ehhh nama Nur Auni sama dengan kakshaaaa "kakak sangat"...
    nama kite pun Auni ^^ hiks~ lemah lembutku, ketenanganku...

    ReplyDelete
  8. eh? kembar akak eh? hahhhaaa.comel =D

    ReplyDelete