Monday, 1 September 2014

CABARAN 30 HARI: HARI 1 - 1 GAMBAR TERBARU ANDA & 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA



Assalamualaikum,

Hehe, tetiba ada cabaran yang dibuat oleh #KelabBloggerBenAshaari. Mamamyja dengan rasa xsempat dan terhegeh-hegehnyer nak join jugak. Xsedar lagi diri tu dah sarat2 nih. Haha, bukan kena berjalan pon kan. Just duduk depat Lappy dan menaip. Huhuhu

Cabaran Hari 1 - Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Mamamyja

Tadaa... ni la gambar terbaru mamamyja. Baru jer amik masa Raya 

5 Fakta Tentang Diri
  • Seorang ibu muda.. Muda ker? em muda kot pada usia before 30 have 2 child. InsyaAllah nak masuk 3 orang. Seorang yang bekerja dan bukan yang bekerjaya. Huahahaha
  • Happy Go Lucky Mom, tapi kekadang menjadi ibu yang tegas dan garang. Hehee
  • Suka bergambar dan kekadang dah susah sangat 'selfie' jer senang. 
  • Anak kelahiran Penang, tapi membesar di Cheras dan sekarang dah jadi orang Sungai Buloh, Selangor
  • Seorang yang tidak suka dikongkong dan dipaksa-paksa.

Ok lah kot rasanya sampai sini. Nantikan Cabaran Hari Kedua pula... heheheh

8 comments:

  1. Haii mamamyja.. nice to know you.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam kenal. Byk kn berehat ye.

    ReplyDelete
  3. salam kenal... dari #KelabbloggerBenAshaari.... =D

    ReplyDelete
  4. garang ke muka macam ni...?

    Tak caya lah?

    ReplyDelete
  5. Hai mamamyja, assalamualaikum singgah sini. Penang dok kat mana ? Pcl org Perak utara n wife org Sp Kedah.

    www.nazlee.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum and salam kenal cute mummy! yes nampak ketegasan di situ! Welcome to my bloglist #geng cabaran 30 hari! hehe. geng tau.terjah menerjah

    ReplyDelete