Saturday, 30 August 2014

SEGMEN BT BLOGLIST SEPTEMBER

Assalamualaikum,

Mamamyja tengah blogwalking, tetiba jumpa ada segmen tuk bulan September. Join jer lah, tengah bosan2 layan HBO, channel free sampai hari Isnin nih. huaahahah... 

Jom ikut syarat2 yang telah di tetapkan oleh Blogger Busyra Takiyuddin ....



1. follow blog busyratakiyudin _ done #1168
2. like page busyratakiyudin_done #542
3. buat entri dan backlink kan pada entri ini _ done
4. letak banner ni pada entri korang _ done
5. tinggalkan url entri korang kat komen ye _done

Actually cantik kasut merah tu.

~ THE END ~

14 comments:

  1. murni singgah sini
    gud luck mamamyja ^__^

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan mamamyja... singgah berblogwalking malam ni...

    Artikel Pilihan : Rahsia Wanita Anggun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga.. thanks blogwalking..

      Delete
  3. Salam..Acik #210.

    Selamat bersegmen.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/08/segmen-bt-bloglist-september.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen sis :) datang follow sini :)
    ~cikmanis~

    ReplyDelete
  5. salam singgah kat blog sis..saya letak banner button sis di blog saya ya..as bloglist.Tenkiu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, terima kasih ya.. nanti mamamyja akan buat juga,

      Delete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-bt-bloglist-september.html

    ReplyDelete