Monday, 18 August 2014

Open House Pej. Penasihat Undang-Undang Ng. Selangor

Assalamualaikum,

Kali nih mamamyja update blog dekat rumah. Nak hupdate kat opis cam xd masa jer. Lagipun, entahlah. Hahahaha.. Nih tengah free kebetulan anak yang kecik sekali tu kat umah atok dia. So boleh lah mamamyja siapkan apa2 kerja. Kalau dia ada, aduyai.. sure asik diganggu. Nih dah seminggu dia kat umah atok, rindunya lah... ehehehe..

Actually Open House nih dah lama dah. Last week lagi. Tapi disebabkan mamamyja nih rajin sangat. Tu yang dapat update hari nih. Rajin kan.. Hahahaha. Kebetulan plak kandungan mamamyja dah mencecah 32 minggu. Yehu, lagi beberapa hari jer lagi mamamyja akan melahirkan anak yang ke-3. Kejap jer masa berlalu kan.. Sudah terasa debarannya. Semoga Allah permudahkan semuanya. Berharap sangat lagi mudah dari sebelum nih. Nanti dah bersalin sure mamamyja akan cerita nyer..

Oklah banyak pulak celotehnyer. Jomlah layan gambar nak. Tapi semua gambar nih banyak muka mamamyja. Maklumlah kamera tuan badannyer sendiri. Tapi xd lah mamamyja nak upload semua gambar tu. Hahaha, berat plak blog mamamyja nih nanti. 

Hehhe..... Asal ada sebarang event mamamyja x lepas daripada ber'makeup'. dah la kami nih masing2 beranak 2 dan ada 3. Sebab minat, sanggup kan.. makeup siap ngan bulu mata sekali. Hahahahaha... seronok beb.. Sebab tu ada gambar yang memang zoom kat muka jer. Hahaha, nak show off sekali ngan bulu mata. Poyo giler. hahahaha. bukan selalu, sekadar suka2 jer nih...












Malas betul mamamyja nak snap gambar, maklumlah perut dh membuyut besar tu. Tapi apakan daya bawak jugak lah. Tapi snap sikit saja gambarnyer. Muka mamamyja lagi lah x banyak. Sikit sebab kita yang pegang kamera.. Uwaaaa, boleh kira jerk berapa keping. Haha, dah lumrah kan kalau jadi tuan badan kepada kamera gemuk gedabak tu. Memang xd lah muka tuan badan. 










hahaha... hapening x? kuikui. Nampak x ramai pegang sampul duit raya. Hehe, bos kami bagi tapi untuk anak yer. Untuk mak xdapat la kan. Ok lah tu, daripada x dapat. huaahahaha.. best2

Nak write per lagi eh, tengah free nih malas and xd idea la plak. Tapi banyak keje nak buat nih. Nak mengemas bilik yang dah jadi stor tu. Sebab ahad nih mak sedara nak datang beraya. Haduyai... nanti mamamyja akan wat entry pasal open house yang xberapa nak open nih. huahahaha. Okay lah yer. Nantikan cerita terbaru plak yer. 

~ THE END ~

8 comments:

  1. peknen pon tetap gojes.
    cantek sangat bajunyee.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tenqiu kak. actually gojes time der event jer. kalau x, celebet jgak.. hahahaha

      Delete
  2. Semuanya cantik2 bermekap..
    Waa.. pregnant pom still vouge.. kli x nmpk perut mmg xtau pom pregnant.. dh xlama tu nk bersalin. Moga dipermudahkan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha... vouge memang x lepas nyer. insyaallah dipermudahkan semuanya. thanks ya

      Delete
  3. Tgk peyut mcm boy dr sisi tepi. Dr sisi dpn mcm girl plak. Boy kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ader2 jer ko nih. Boy la eh, doakan yer. insyaAllah. huhu

      Delete
  4. Akk cun je time prgnt.. Suka bergaya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. time ada event jer. kalau x selekeh jgak. huhu

      Delete