Saturday, 23 August 2014

5 YEARS OLD ( ^ ^ )

Assalamualaikum....

Hi, tengah wat aper tu? mamamyja tengah free, letih sebab kekenyangan pon der. Baru lepas balik dari Open House kat Taman Sekamat, Kajang. Officemate Hubby. Fuh sedap giler. Ok lah sebenarnya nak write benda lain nih. Nak mengadu sedih.. uuuwwwaaaa ... kenapa dengan tajuk post mamamyja tu eh? 5 years old. Apa yang 5 years?? 


Ha, pernah tengok benda alah nih?? Lappy nih la dah berusia 5 tahun. Macam2 dah jadi kat 'dia' nih. Kena siram ngan air, power supply kena petir, button ada yang dah tercabut dan macam2 lagi lah. Kalau pandai jaga mesti xkan jadi macam nih kan? Nak salahkan sapa eh?? salah DIRI SENDIRI LA WEH !!!! huahahaha ... Kelembapannyer toksah citer lah. Dah terasa lembabnyer. Grafik Card pon rasanya dah rosak, coz bila bukak lama sikit tetiba screen jadi hitam.. aaarrggghhh.. tu yang kekadang mamamyja rasa cam nak menghempuk jer lappy nih.

Beli baru?? memang nak beli baru. Tapi brand apa eh? Bosan dah guna Compaq nih. Rasa cam nak try ASUS, tapi berminat dengan ALIENWARE.. mampukah aku nak membeli alienware tu? Gaji pon cukup2 makan anak beranak. Rasanya terpaksa menangguhkan hasrat nak membeli Lappy yang canggih nih. Mamamyja nak pun setakat le menaip jer. Nak main game? oh x lah sebab bukan fanatic game sangat. Tengoklah bila ada duit lebey sikit, rasanya nak jugak angkat yang baru.. huahahahah

Ok lah, mamamyja nak edit pic tuk next entry. Rajin pula mamamyja nak update blog kan? Ikut mood juga sebenarnya,  kekadang bila kerja banyak xd nya mamamyja nak menaip. huaahaha... malam nih open house Apartment pula.. Bertambah lagi la berat badan nih ha... aduyai

~ THE END ~

5 comments:

  1. Sy pkai lenovo je kak.. Stkat ni dh 4bln ok je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker.. eheheh akan dipertimbangkan. kuikui

      Delete
  2. Setuju. Lenovo rasanya OK ;)
    Dtg bw ke sini & follow.

    ReplyDelete
  3. kite pakai toshiba. ok sgt2 kalau tak berat kerja cth utk blogging ke, browsing ke... hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye eh. hihik, tu lah tengah pening nak bli apa nih.. tapi serius memang minat asus pulak. hehe

      Delete