Sunday, 31 August 2014

34 Week Pregnant

Assalamualaikum,

Mamamyja tengah feeling esok cuti. Yahoo !!!! So update la jap eh, nak kata free tu xd la sangat. Sekarang nih boleh la lagi. Next month ntah berpeluang ke x mamamyja nak update selalu. Maklumlah anak dah 3 orang. Sure busy kan?? Yang dua ada sekarang nih pon boleh tahan lasaknya. Haduyai, pening mak.. Hehe, apapun bersyukur sangat2 di kurniakan nak masuk 3 orang anak. Rezeki Allah yang tak terhingga. 

Cerita hari nih, mamamyja pergi ke kenduri officemate mamamyja dekat Dewan Jenjarum, Shah Alam. Itupun mamamyja p lambat sebabnya tunggu en Hubby balik dari fitness first dulu. Laponya x terkata. Apatah lagi nak join sekali ngan officemate yang lain memang x lah kan. Semua dah p awal. Masing2 ada hal katanya. Hihik, Jom layan gambar lah yer..

ha, nih la contoh keadaan baby mamamyja dalam perut nih. Udah 34 week. Kejap jer kan masa berlalu. 

Symptom, seperti biasa lah. Sakit belakang, Punggung sakit bila berjalan lelama, Xlena tidur malam, Baby asik mengeras saja. Tambah lagi bila mamamyja drive, adoi time tu la dia nak keras. Habis kejang perut2 mamamyja. Uish bisanyer... Setiap anak ada pengalaman yang tersendiri.. hehehe

Tengok situ pon tinggal lagi 40 days to go.. UISH, seram meh... 
Hopefully semuanya berjalan dengan lancar INSYAALLAH.. 

Ok lah mamamyja story sikit pasal jenjalan merdeka hari nih..

 seperti biasa mamamyja akan selfie dulu dalam kereta. hahaah

 amboi suka betul eh korang. tengok ayah, sibuk jer dengan hp dia. hehehe

 Pelamin tu memang cantik sebenarnya, tapi disebabkan snap pakai hp so, jadi biasa jer ler. Kalau bawak D90 mesti cantik pic tu. Hahaha

 Tengok anak2 ibu nak bergambar dekat PhotoBooth. cantik sangat ala2 orang puteh gitu. heheh

 eh, mamamyja xkan terlepas punya.. sure jugak nak menyelit. hehehe, sorok perut nampak.. 


kat atas basikal tu tempat guess book, huhu... masa mamamyja sign hubby xd. kalau x dah suh da snap pic, jadi mangsa keadaan. Tengok nak snap pic ngan mak pengantin pon boleh lupa, tapi nak wat cam ner mak pengantin pon cam busy jer. Maklumlah tetamu ramai. heheheh

Balik singgah Giant Shah Alam, beli barang sikit. Kebetulan Pampers Pet Pet murah, huhuh

Ok lah yer... mamamyja nak write story lain pula... hihik

~ THE END ~


10 comments:

  1. awww...seronoknyaa nak dapat babyy!!hhahahaa..btw yr son n daughter is super duper cute okeeyy!!

    #visit and comment at http://blackmakesweet.blogspot.com/ okeeyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuhuuu... thanks ya. ok i will visit u back.

      Delete
  2. excited nak dpt baby kan?teringin jugak!hihi...doakan YM jugak ye mamamyja... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. really excited.. insyaallah, ada rezeki tu. berbeza cepat dengan lambat jer. Yang penting usaha dan berdoa yer. Insyaallah mamamyja doakan..

      Delete
  3. comel anak2 mama myja... salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan... terima kasih. hihik

      Delete
  4. Dh 34week ye kak.. Sy ni 38week dh hrini.. Lg bape hari je. Moga Allah permudahkn urusan kita berdua.. Amin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mamamyja baru nak masuk 35 week, Insyaallah mudah2an yer.

      Delete
  5. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. wahh.. seyes teruja tengok baby... teringin rasanya.. hihi

    ReplyDelete