Wednesday, 30 July 2014

WORDLESS WEDNESDAY - Raya Pertama

Assalamualaikum,

Hye, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin yer all bloggers.. Mamamyja sebenarnya xd mood nak beraya tahun nih. Semua program yang dirancang telah ditentukan oleh Allah SWT. Mamamyja redha dengan segala ketentuan yang telah Allah aturkan buat mamamyja. 


Oklah esok Mamamyja update lagi yer story pasal raya yang xberapa nak beraya nih. Hahaha.. Sekarang ngah keje, tapi stanby jerk nih. Jap lagi kul 12 mamamyja balik umah dah. Nak pergi Penang ker x nih?? masih berpikir lagi nih. Ikutkan hati malas dan letih sangat2. Nak kata sarat dah, belum la lagi. Maybe xd mood sebab tinggalkan anak yang sulung tu ha. Eh, tajuk entry Wordless Wednesday tapi nih dah banyak mamamyja berceloteh. Haha, belasah jer lah kan. hahahah

5 comments:

  1. Salam Mummymyja....
    Salam kenal...selamat hari raya maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  2. Salam, kenal juga.. selamat hari raya too

    ReplyDelete
  3. Waaahhh... baju biru, karpet pon biru!

    Maaf zahir batin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks.. kebetulan jerk nih.. hehehe

      maaf zahir dan batin !

      Delete
  4. Salam syawal mamamyja.. :)
    Sy pun thun ni xde mood beraya..

    ReplyDelete