Wednesday, 30 July 2014

UCAPAN PENGGANTI KAD RAYA ...

Assalamualaikum,

Pejam celik dah 24 Ramadhan. Cepat betul masa berlalu, nak update blog pon xd masa. Kekangan betul dengan kerja-kerja dan persiapan yang macam-macam nak kena buat. Kuih raya pon xberapa siap sepenuhnya. Nak buat entry pasal kuih raya pon xd masa.. Inikan pula persiapan dari segi pakaian. heheheh.

Malaslah nak berceloteh panjang, curi time nih. Jap lagi nak keluar g check up.. Mamamyja dah 6 bulan dah.. insyaallah lagi 3 bulan masa untuk diharungi. hehe

Ok lah kat sini mamamyja nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin....


No comments:

Post a Comment