Monday, 14 July 2014

Bergambar Before Raya

Assalamualaikum,

Hem, apa lah yang nak write eh bulan2 puasa nih.. hehehe, ngah free hari ini. Maklumlah esok kan cuti sempena Nuzul Al-Quran, so hari ni ramai plak yang sambung cuti. Senyap sunyi lah opis nih ha.. best nyew la. Sementara xd keje tu baik mamamyja write. Rasa-rasanya ada jer keje nih. Cuma tengah amik mood nak siapkan. Banyak betul dateline nak kene kejar nih.. uuuuwwwaaa... hehehehe

Kenapa tajuk Bergambar Before Raya? macam x kena jer kan eh. Entahlah semua nak cepat bergambar, dan apa yang mamamyja xpuas hati sekarang nih, gambar tu buruk. Terlampau cerah. Huh, stress. Maklumlah tengah2 preggy nih. Mood nak pegang kamera tu xder lah.. Memang x mood, maka terhasillah gambar yang buruk giler pada pandangan aku.. gggrrrr

Jom layan lah pic tu erk.. malu nak share, tapi apakan daya. dah lama x write and x tahu nak share apa lagi.. share la pic buruk nih... kuikui

Bahagian Pentadbiran dan Kewangan
Pejabat Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor 

Biro Keagamaan dan Kebajikan
Kelab Kamar Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor

Warga Pejabat Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor 


Hum, nak write per lagi yer. Semua persiapan raya dah ready, tinggal nak membasuh kain baju. Kuih raya coming soon. Dalam proses.. heheheh Actually mamamyja semangat nak buat kuih raya nih.. hahahah, nak tengok jugak semangatnya cam ner tuh. takut hangat2 tahi ayam jerk. kuikui

Ok lah, nnti mamamyja story lagi eh. bosannyer ar... ahaks




2 comments:

  1. asslmkm sis.. waaaa, bestnya dapat bergambar dengan kawan2 sekerja.. sy dulu sorang2 je sbg staff.. jadi xde la kenangan nak bergambar camni. cuma masa2 tertentu je dapat bergambar dgn bos2 sume.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. hehehe, oh cuba la ujudkan. mesti best nyer. hehehe

      Delete