Wednesday, 30 July 2014

WORDLESS WEDNESDAY - Raya Pertama

Assalamualaikum,

Hye, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin yer all bloggers.. Mamamyja sebenarnya xd mood nak beraya tahun nih. Semua program yang dirancang telah ditentukan oleh Allah SWT. Mamamyja redha dengan segala ketentuan yang telah Allah aturkan buat mamamyja. 


Oklah esok Mamamyja update lagi yer story pasal raya yang xberapa nak beraya nih. Hahaha.. Sekarang ngah keje, tapi stanby jerk nih. Jap lagi kul 12 mamamyja balik umah dah. Nak pergi Penang ker x nih?? masih berpikir lagi nih. Ikutkan hati malas dan letih sangat2. Nak kata sarat dah, belum la lagi. Maybe xd mood sebab tinggalkan anak yang sulung tu ha. Eh, tajuk entry Wordless Wednesday tapi nih dah banyak mamamyja berceloteh. Haha, belasah jer lah kan. hahahah
Read more ...

UCAPAN PENGGANTI KAD RAYA ...

Assalamualaikum,

Pejam celik dah 24 Ramadhan. Cepat betul masa berlalu, nak update blog pon xd masa. Kekangan betul dengan kerja-kerja dan persiapan yang macam-macam nak kena buat. Kuih raya pon xberapa siap sepenuhnya. Nak buat entry pasal kuih raya pon xd masa.. Inikan pula persiapan dari segi pakaian. heheheh.

Malaslah nak berceloteh panjang, curi time nih. Jap lagi nak keluar g check up.. Mamamyja dah 6 bulan dah.. insyaallah lagi 3 bulan masa untuk diharungi. hehe

Ok lah kat sini mamamyja nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin....


Read more ...

Monday, 14 July 2014

Bergambar Before Raya

Assalamualaikum,

Hem, apa lah yang nak write eh bulan2 puasa nih.. hehehe, ngah free hari ini. Maklumlah esok kan cuti sempena Nuzul Al-Quran, so hari ni ramai plak yang sambung cuti. Senyap sunyi lah opis nih ha.. best nyew la. Sementara xd keje tu baik mamamyja write. Rasa-rasanya ada jer keje nih. Cuma tengah amik mood nak siapkan. Banyak betul dateline nak kene kejar nih.. uuuuwwwaaa... hehehehe

Kenapa tajuk Bergambar Before Raya? macam x kena jer kan eh. Entahlah semua nak cepat bergambar, dan apa yang mamamyja xpuas hati sekarang nih, gambar tu buruk. Terlampau cerah. Huh, stress. Maklumlah tengah2 preggy nih. Mood nak pegang kamera tu xder lah.. Memang x mood, maka terhasillah gambar yang buruk giler pada pandangan aku.. gggrrrr

Jom layan lah pic tu erk.. malu nak share, tapi apakan daya. dah lama x write and x tahu nak share apa lagi.. share la pic buruk nih... kuikui

Bahagian Pentadbiran dan Kewangan
Pejabat Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor 

Biro Keagamaan dan Kebajikan
Kelab Kamar Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor

Warga Pejabat Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor 


Hum, nak write per lagi yer. Semua persiapan raya dah ready, tinggal nak membasuh kain baju. Kuih raya coming soon. Dalam proses.. heheheh Actually mamamyja semangat nak buat kuih raya nih.. hahahah, nak tengok jugak semangatnya cam ner tuh. takut hangat2 tahi ayam jerk. kuikui

Ok lah, nnti mamamyja story lagi eh. bosannyer ar... ahaks




Read more ...