Friday, 6 June 2014

My 7th Wedding Anniversary

Assalamualaikum,

Hehe, dah lama dah x write blog, rindunyer la. Nak kata ada alahan tu xder lah. Cuma internet kat rumah betul2 buat masalah. Hehe, kalau x dah lama mamamyja update jer blog nih. Semalam baru jer lepas renewal domain.. So, xd siapa boleh amik domain mamamyja nih yer.. hahahaha

Last week, on 1 Jun 2014 mamamyja nyer wedding anniversary. Hehe, jap jer masa berlalu kan. Dah 7 tahun usia perkahwinan mamamyja dengan suami. Doa, semoga hubungan ini kekal hingga ke syurga.. InsyaAllah, amin dan sepanjang 7 tahun ini juga lah insyaAllah kami akan dikurnikan lagi seorang cahaya mata yang akan lahir pada bulan Oktober nanti. Doakan semoga mamamyja selamat semuanya eh.. hehehe



Ok lah rasanya, xd per nak mamamyja write. Tengok lah kalau rajin malam nanti mamamyja akan update lagi. Then kalau internet kat rumah tu ok lah kan.. hehehe

~ The End ~

2 comments:

  1. Tahniah, semoga kekal hingga ke akhirnya, bukan mudah nak bina mahligai bahagia sampai tujuh tahun ni .. mesti banyak onak duri. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. tahniah kak.. moga kekal bahagia hingga ke alam syurga.. :)

    ReplyDelete