Wednesday, 11 June 2014

WORDLESS WEDNESDAY : Debaran Kian Terasa

Assalamualaikum..

Hehe, mamamyja tengah nak free nih. Konon jer, malas nya nak buat kerja. Apa nak jadi nih? Actually dah xd mood dah. Mood nak bercuti lagi ada. Huhu, x sabar rasanya walaupun debarannya kian terasa.. Wordless Wednesday, tapi macam dah berceloteh banyak nih. 


~ The End ~

Read more ...

Monday, 9 June 2014

MM : It' s So Hurt

Assalamualaikum...

Hehe tengah bosan nih. Kerja pon dah siap. Tengah tunggu next step pulak.. lagipon sekaang time tengah break lunch. Mamamyja dan makan tengahari dan sekarang baby tengah bersilat dalam perut nih.. bestnyer.. ahahhaha.


"Berhati-hati dengan apa yang anda katakan. Anda boleh mengatakan sesuatu yang menyakitkan dalam sepuluh saat, tetapi sepuluh tahun kemudian, luka masih ada"

that's true, kata-kata pahit itu masih terpahat di hatiku... 

~ The End ~
Read more ...

Friday, 6 June 2014

My 7th Wedding Anniversary

Assalamualaikum,

Hehe, dah lama dah x write blog, rindunyer la. Nak kata ada alahan tu xder lah. Cuma internet kat rumah betul2 buat masalah. Hehe, kalau x dah lama mamamyja update jer blog nih. Semalam baru jer lepas renewal domain.. So, xd siapa boleh amik domain mamamyja nih yer.. hahahaha

Last week, on 1 Jun 2014 mamamyja nyer wedding anniversary. Hehe, jap jer masa berlalu kan. Dah 7 tahun usia perkahwinan mamamyja dengan suami. Doa, semoga hubungan ini kekal hingga ke syurga.. InsyaAllah, amin dan sepanjang 7 tahun ini juga lah insyaAllah kami akan dikurnikan lagi seorang cahaya mata yang akan lahir pada bulan Oktober nanti. Doakan semoga mamamyja selamat semuanya eh.. hehehe



Ok lah rasanya, xd per nak mamamyja write. Tengok lah kalau rajin malam nanti mamamyja akan update lagi. Then kalau internet kat rumah tu ok lah kan.. hehehe

~ The End ~
Read more ...