Tuesday, 3 December 2013

FIGHT for your RIGHT to party - FITNESS FIRST

Assalamualaikum...

Lamanyer mamamyja xupdate blog kan?? ahaks dah bulan Disember dah. Hum, jap jer dah nak Next Year. Yuhuuu, banyak nyer planning nih... Tengok jadual pon dah semakin pack ajer. Hahahak... Hari nih, free kot. Agak2 boleh update berapa story yer hari nih.. 

Ok lah straight to the point yerk.. Event last week memang mamamyja xdapat nak lupakan.. Actually memang best giler and happening.. payah nak gambarkan cam ner.. Sebenarnya ikut en suami, dia beria-ia ajak mamamyja teman dia. Myb tuk guide jalan kot.


Hum.. kenapa nak pergi sangat event nih. apa yang best nya?? oh cam ner nak citer eh. nampak x gambar tu. Rachael Newsham.. siapa dia eh??? jom kita tengok biography dia

She is Body Combat Director
The multi-talented Rachael is Program Director for SH’BAM™, Co-Program Director for BODYCOMBAT™ and also an International Master Trainer and Presenter for BODYJAM™. Rachael is also an inspiring educator who is passionate about upskilling LES MILLS™ instructors and devoted to motivating the global Les Mills tribe. 

Rachael has attended a Wing Chun Kung Fu school, gone through Muay Thai training in Thailand and been tutored in various other martial arts. She has an Honors degree in Sports Management as well as qualifications in Drama and Classical and Contemporary Dance. 

Dan setelah 15 tahun, baru dia turun Malaysia. Sebab tu lah en suami nak pegi sangat2. nak tengok secara live dia perform dekat atas stage.. ahaks..


Haha, kami kena bayar RM70.00 sebab apa beli lambat? en suami la, masih berfikir2 nak pegi ke x? last2 dah selepas 11 Nov baru terbuka hati. Pergi jugak akhirnya, selepas di motivate oleh  trainer yang lain... 
Di hari kejadian kami dapat T-Shirt 2 helai, Goodies Bag - 2 dalam Goodies tu der Milo 3 in 1, Biskut and bla..bla xingat la plak.. hahahah

red carpet ... 



apsal cam kelako jerk mamamyja pose.. hahahah 
macam poyo jer... macam geliw jer

 posing dlu sebelum masuk

tengok ramai x orang.. nih several jer.

Start dengan Body Combat 90 min.. actually mamamyja nak showkan video, tapi maybe sebab fail terlalu besar. so x boleh nak upload. so sorry eh...
 tengok muka reachel... semangat x dia?? itu yang kita mau.. hahah






Second, Sh'Bam 90 minit.. Ada jugak video, tapi xleh nak upload. x dapatlah nak tunjukkan.. 


Overall, mamamyja memang happy giler dapat g event cam nih. Dengan sakit2 kepala, hilang jap. pastu bila balik umah sakit balik. Mamamyja dapat join Sh'bam, tapi jap jer. sebab tetiba perut mamamyja sakit. huhu maybe sebab dah lama x exercise.. hahahah

Ok lah yer. mamamyja rasa sampai sini jer lah eh.. Nanti sambung story lain plak eh.. 

~ THE END ~

4 comments:

  1. singgah sini :)
    wah bestyna mama dpt pergi event cenggitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. memang best giler.. jom ar join sekali kalu ada next year

      Delete
  2. wahh kurus la aiman skrang. eyja ko ni mmg dah slim. keturunan slim

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi kembang la pungkuk dia ko puji dia kurus nik.. hahaha, memang dah kurus sebab tu join.. hahaha

      Delete