Thursday, 3 October 2013

IKEA FAMILY Malaysia

Assalamualaikum

Hehe, ngah wat per? mamamyja nak kata free, xd lah jugak. Curik2 time nih... haha tunggu surat habis di sign, mamamyja sambung balik keje. So, sekarang cepat2 taip entry baru.. Tahu x kenapa mamamyja nak citer sangat pasal IKEA FAMILY nih?? sebab ini lah SURAT PERTAMA yang sampai dalam post box umah mamamyja.. "POYO giler aku nih"... hahahah. Perlu ker mamamyja mention kat sini? suka ati lah kan. ehehehe


Okey cam ner mamamyja dapat kad IKEA FAMILY nih yer.. Cam gini cara nya. Pergi ke IKEA kat Damansara tu, tahu x jalan?? xtahu pakai GPS eh.. Cari KIOSK untuk register sebahagian daripada IKEA FAMILY.. then klik REGISTER. Taiplah details korang tu pastu akan keluar satu kad TEMPORARY MEMBER CARD cam kat gambar nih...


Actually mamamyja dapat 2x free coffee/tea dan discount meals kat Restorant pada hari tu. Tapi maklumlah kalau keluar dengan anak jew. Kelam kabut. Ikutkan hati masa nak register tu nak jer snap pic. Faham2 jer lah anak kalau tangkap gambar, asik memain. Before nih dah pegi shopping habis RM 550, tapi xsempat nak register sebab Public Holiday. Ramai sangat orang kat kiosk tu.. Kan dah rugi, kalau x dah dapat point.. ahaks


Apa yang best dengan IKEA Family nih yer??

Keistimewaan menjadi ahli :
Keahlian tetap seumur hidup
Jimat dengan harga ahli untuk produk terpilih
Peroleh Mata Bonus untuk menebus baucar
Peroleh 3x Mata Bonus pada bulan hari lahir anda (urusniaga pertama sahaja)
Nikmati minuman percuma dengan hidangan FAMILY berdiskaun di Restoran
Jemputan ke acara-acara ahli 
dan banyak lagi !!!

Tertakluk pada terma dan syarat. Boleh layari IKEA FAMILY Malaysia untuk maklumat lanjut...


Yang best pada pandangan mamamyja pula, entah lah. ada sesetengah barang murah ada yang mahal jugak, mamamyja suka sebab banyak design nya putih.. suci murni gitu. Tapi yang mamamyja belajar rasanya yang wardrobe @ what ever benda yang berkayu rasanya xboleh nak isi padat2 and berat2 sebab akhirnya ia akan patah riyuk.. (pengalaman nih) hahahah padan muka.

So, kalau ada yang berminat nak jadi member, g lah register eh.. and leh jenguk2 web dia untuk info lebih lanjut.. Oklah yer, dah lunch time. Mamamyja ngah berpikir nak makan aper nih. Idea der x?? ok lah bubuy

~ THE END ~

4 comments: