Tuesday, 10 September 2013

MENANG BAJU RAYA 'TER' CANTIK ...!!! YEA,YEA...

Assalamualaikum..

Entry kali ini mamamyja nak ajak review lagi baju from Wardrobe2U. Kenapa asik baju nih jer eh? entahlah best dan selesa kot.. Nak rasa diri ini GOJES sangat xd lah.. Mamamyja nih xd ar cantik sangat.. biasa2 jer... Memang hobby kot, suka beli baju.. ops kantoi dah... Ok kan rituh mamamyja der buat entry pasal "PLEASE!! HELP ME TO CHOOSE".. leh click kalau nak baca balik entry nih.. akhirnya mamamyja pilih tuk pakai PEPLUM on that day. Open House di Office.. So, jom layan gambar n story sikit erk..

 aik mamamyja dapat hadiah.. hadiah aper erk???
adoiii malu lak nak cakap.. 

  cakap jer lah... menang BAJU RAYA CANTIK.. eheheh 0-0
xcantik mana pon kan baju tu.. tapi nak wat cam ner nama dah dipanggil..

 make up by mamamyja sendiri.. Dengan menggunakan Estee Lauder Foundation Double Wear Stay In Place Make Up. + Loreal Paris True Match Super Blandable Powder.+ Simply Siti Bejeweled Duo Blusher. + Revlon Color Stay Lipstick.. Bulu mata kawan mamamyja yang pasangkan.. Maka sedemikian rupa lah wajahnya.. cam ner?? ok x??

  tengok xd lah GOJES sangat mamamyja kan??? baju nih cantik actually. cuma tudung mamamyja yang labuh ketepi so x nampak sangat beads2 yang berada di kiri kanan bahu baju. 

 so, kalau nak tengok yang real baju nih macam mana leh bukak FB Wardrobe2u eh.. selamat meninjau... 

 apalagi sebab baju cantik dah kena CATWALK.. adoi malu seh.. malu giler... 
hum, xsangka pon boleh menang.. baju mamamyja biasa jer. maybe sebab 1 suit kot.. ce tengok kasut mamamyja.. warna biru juga buy from SUMMIT OUTLET... huhu

 Thanks Dato' coz choose me, mamamyja xsangka then tahu ramai lagi yang baju rayanya cantik2. tapi nak wat cam ner, rezeki mamamyja. Lagipun hadiah yang mamamyja dapat tu bukannya Crown or Cash Money or what ever yang berharga.. mamamyja hanya dapat makanan.
Thanks to my fren "shahida yaman" yang suggest pakai baju nih.. eheheheh...  

Oklah yer, nanti mamamyja nak story pula pasal rumah baru... xsabar rasanya. walaupun xd lah gempak mana pon rumah dan hiasannya. tapi sebab rumah pertama, tu yang telebey excited tu.. Alhamdulillah, ada juga rezeki lebih nak memiliki rumah. Cukup sekadar berteduh... 

~ The End ~

8 comments: