Friday, 27 September 2013

Akhirnya, mamamyja LULUS... KPSL Tahun 2013

Assalamualaikum,

Salam Jumaat all bloggers and readers.. Tengah wat per tu?? mamamyja seperti biasa ada kerja, tapi suam2 kuku.. uhuks. Actually, nak citer happy jer hari ini. Penantian mamamyja sudah berakhir apabila pada 24 September 2013 keputusan KPSL Gred N27 keluar tapi mamamyja langsung xboleh nak buka keputusan sehinggalah mamamyja check pakai mySMS pada 26 September 2013.... dua kali sms okay.. coz nak pastikan betul ker keputusan tu.. hehehe

Nak tahu ke keputusannya aper?? eceh mulanya memang berdebar.. Why coz, soklan nya boleh tahan jugak lah.. then akhirnya... mamamyja LULUS... 


Memang seronok coz ini jer lah berita gumbira selepas mamamyja GAGAL dalam interview Penolong Peg. Tadbir Gred N27 yang lalu... mungkin ada hikmah disebaliknya.. 

So sekarang mamamyja tunggu jer lah panggilan temuduga kali kedua. Insyaallah ada. Lepas jer keluar result cepat2 mamamyja UPDATE permohonan SPA.. hihik, semangat perlu ada.. kekadang teringin nak sambung belajar.. best nyer.. huhuhu 

Ok lah, sampai sini jer lah erk.. mamamyja nak update HRMIS pula.. ada keje yang perlu diselesaikan.. eheheh.. jumpa lagik. Bubuy

~ THE END ~

11 comments:

  1. alhamdulillah.ramai betul yang lulus.kawan2 saya pun ramai yang lulus.saya xapply plak.hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah~ tumpang happy jugak..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah dear....blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... tenqiu, jap lagi saya singgah eh..

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Salam akak..sy baru jer apply jwtn ni,,sy takot kene panggil interview kene tny soalan2 susah ...mamndangkn sy xmhir sy dlm sektor kerajaan... tp sy pernah keje as PSH PT N17 kat sek..tu jer..
    akak dpt ker keje ni.?

    ReplyDelete