Tuesday, 6 August 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Assalamualaikum,

Hye bloggers and readers, tengah buat apa?? cam mana puasa hari ini? tinggal lagi sehari jer kan nak habis. Preparation nak raya cam ner? dah ready ke semuanya? bagi yang dah dan akan pulang kekampung. Berhati2 di jalanraya yer. Ingat orang yang tersayang.. Chewah.. ahaks.. mamamyja?? seperti biasa lah, mana ada penah cuti awal. Kampung pun xder. hahah. Mamamayja akan balik Rabu petang, berbuka di jalan raya. Maklumlah kampung dekat sangat. ahaks. Terimalah hakikat yer.


Dikesempatan ini, mamamyja ingin memohon maaf di atas segala kesalahan yang disengajakan atau tidak disengajakan dan semua2 lah yer. hihik 
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mamamyja sekeluarga

Dan ada satu berita yang mamamyja nak kongsi. Hadiah raya yang mamamyja baru jer terima morning tadi.. uuuwwwaaa, nak kata sedih xjugak, frust? hihik, xper mungkin bukan rezeki mamamyja untuk tahun ini. Insyaallah ada dimasa yang akan datang.

nih la hadiah nya. ahahahah..

Mamamyja rasa sampai sini sahaja yer. maybe lama mamamyja xkan update blog sehinggalah cuti raya habis.. mamamyja start cuti on 8 Ogos hingga 14 Ogos 2013. G beraya mana?? ha, nanti mamamyja akan update later.. ok lah, bubuy

~ THE END ~

No comments:

Post a Comment