Friday, 2 August 2013

Majlis Khatam Quran di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum,

Salam Jumaat, salam penuh barakah buat semua bloggers and readers. Hari nih kat opis mamamyja ada Majlis Khatam Quran, Solat Dhuha berjemaah dan Tazkirah. Memang best. First time opis nih buat Tadarus Al-Quran pada bulan Ramadhan. Mamamyja harap ia dapat diteruskan di masa akan datang, Insyaallah. Pada hari ini jugalah Jumaat terakhir di Bulan Ramadhan, di kesempatan ini mamamyja ingin memohon maaf di atas kesilapan yang telah mamamyja lakukan sama ada sengaja atau tidak disengajakan. Jom kita layan gambar la yer

 Sebelum start kita pose dulu...

 Chewah... macam panggilan haji dah.. nak g umrah

 posing jangan x posing

 nampak x mamamyja kat mana?? hihik

 besh nyer dapat cenderahati. Sejadah, Buku Doa dan Wirit, Kurma

Selesai sudah Solat Dhuha berjemaah.. kenapa dengan mamamyja tu?? hihik

Ok lah yer, mamamyja rasa sampai sini jer. Tetiba ada work nak kena selesaikan. Mood dah nak beraya.. tapi dalam keadaan bersedih.. Kat siapa nak luah yer? xperlah pendam jer lah kan.. nak wat cam ner "andai itu takdirku", aku terima dengan redha walaupun mamamyja dah berbuat sehabis baik. Kekadang kita suka memandang buruk orang itu lebih dari kebaikan yang dia telah lakukan. Peringatan untuk diri mamamyja juga. Oklah yer.. bubuy. 

~ THE END ~




4 comments:

  1. jemput join segmen simple nie ^^
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/06/segmen-review-by-ieyra-ghani.html

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidilfitri eyja sekeluarga.

    lama aku tak berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hari raya aidilfitri juga untuk u dan suami..
      ehehehhe

      Delete