Thursday, 29 August 2013

PLEASE!! HELP ME TO CHOOSE...

Assalamualikum,

Tengah wat apa tu? Mamamyja seperti biasa lah, nak kata bz xder lah sangat kan.. hahaha Bored, boleh tahan jugak lah yang pasti mood Happy... Why? coz mama dah dapat kunci rumah baru.. Syukur sangat2.. tu yang happy giler cam nak lompat2.. Penantian suatu penyiksaan.. tapi xd lah menanti lama mana pun.. nak tengok ker cam ner rumah mamamyja? alahai kecik, apartment je pon. Janji ada tempat berteduh.. itu pun sudah memadai kan. Maklumlah rumah sekarang mahal giler. Nak beli sampai RM200k pun x mampu. mama bergaji kecik jer. advantage nya cuma kerja kerajaan. Hehehe... 


cantik x? cantik kan... Nanti mamamyja akan story morry pasal Rumah Baru Mamamyja eh... ahahaha...  Nih dah lari tajuk kalau mamamyja citer lelebih.

Sebenarnya mamamyja tengah pening nak wear baju apa untuk Open House dekat opis nih ha. Padahal baju belambak pun xboleh nak pilih baju apa nak pakai. Rasanya sampai boleh roboh wardrobe. Tahun lepas dengan baju kurung moden color block.. Leh klik SINI. Oklah mamamyja share picture yer. tapi non color.. why?? coz saja nak wat suprice.. cheeewah poyo..


and now... please help me to choose. no 1 @ no 2 ... Hopefully korang leh help yer.. ini pesyen2 terkini.. kurung moden bereben @ peplum... baju ini kedua2nya dah ada pada mamamyja cuma pening nak pakai yang mana satu.. ahahahha

Ok lah sampai sini je erk. Nantikan story pasal Open House opis Mamamyja yer..  bubuy.. 

~ The End ~

5 comments:

  1. nampak cam lagi cantek pakai peplum..
    tengok hot design peplum skrg nih kan~ :)

    ReplyDelete
  2. dua2 cantik. one piece or asing baju n kain tu? if pkai baju from 1st pic with kain from 2nd pic pun cun. hehe.. just bgi idea je.. yg 2nd more simple.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..yg 1st cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam... sama lah. saya rasa yang 1 juga..

      Delete
  4. bestnye.. boleh hias comel2 rumah bru tu nanti ;D

    ReplyDelete