Wednesday, 14 August 2013

Hari Raya Pertama di Rumah Mertuaku

Assalamualaikum,

Hai, bloggers dan readers. Selamat Hari Raya, tengah bercuti lagi ker or dah start kerja?? Hum, mamamyja masih lagi bercuti. tapi xder lah lama mana. Esok dah start kerja dah.. Uuuwwaaa bored rasanya. Penat x habis lagi nih. Hahaha..

Seperti biasa lah yer, setiap tahun raya mesti bergilir-gilir. So this year turn my hubby lah kan. xd lah raya jauh mana. Dekat sini jugak lah. Entah bila lah mamamyja berkesempatan nak beraya ngn family sebab raya kedua malam dah bertolak ker Kelantan. Jauh nya kan, mamamyja akan update citer nyer nanti eh. 

Tema raya pada tahun ini PINK.. nak x nak en hubby mesti kena pakai. Why? sebab bulan March yg lepas adik en hubby kawin, bertemakan Pink Purple. Jadi tanpa melakukan sebarang pembaziran, kita guna balik baju yang kenduri tu ke hari raya. Cuma mamamyja dan auni sahaja baju baru... ahaks, membazir la jugak, tapi sikit jew. Jom lah layan gambar raya..

 seperti biasa anak sulung mesti bersalaman dahulu.. 

kemudian.. mamamyja pula. ahaks

 disusuli dengan cucu sulung.. aisar na'imullah

 dan nurul auni juga... 
actually mana gambar bersalaman keluarga mamamyja sahaja??

alamak lupa.. cam ner boleh lupa?

 seramai ini lah keluarga belah mertuaku.. xramai kan. cuma 4 beradik sahaja. yang dah berkahwin baru dua

adoi.. aisar naper begitu??

ok lepas nih kami sekeluarga nak beraya ke Kuala Kangsar rumah mak sedara aiman, merangkap kakak kepada mak mertua ku.

inilah gambar raya keluarga mamamyja. sempoi nyer. sesetengah keluarga siap ke studio, duduk kat kerusi and etc lah. kami gambar berdiri saja.. hahahha

 gambar outdoor.. ahaks


mamamyja with en hubby.. ehem ehem

close up face pulak.. poyo giler. sebenarnya nak promote tudung tu. kat mana mamamyja beli eh? kat fb jer pon.. nih owner dia. Nessya Khair. Sungguh selesa pakai. So siapa berminat leh visit Nessya nyer page kat Facebook ya..

 like this picture. ahaks





Ok lah.. nantikan citer mamamyja ke Kelantan eh.. bubuy

~ THE END ~

No comments:

Post a Comment