Thursday, 25 July 2013

Sesi Bergambar Before Raya

Assalamualaikum,

Dah lama mamamyja x hupdate blog kan?? busy ker? xd lah, bulan posa nih xbanyak sangat kerja. Cuma mamamyja xd mood nak write. Datang kerja pon asyik mengantuk sahaja. Haduyai, menguap xsudah2. Last2 xdapat nak apdate selalu. Ini jer lah masa nya. Tahu kenapa?? mamamyja amik cuti Khamis dan Jumaat pula Nuzul Quran, dapat Public Holiday untuk Selangor. Yehuuu.. Rabu petang lepas check up Nurul Auni, terus mamamyja balik ke rumah mak. Syoknya, dapat berbuka bersama keluarga tercinta selama 5 hari. Alhamdulillah, best2. 

Kenapa ada sesi bergambar before raya yer? Actually Dato' nak buat kad raya then dia memang suka bergambar kot.. hahaha Jom layan gambar. Agak mengecewakan. Kenapalah aku xbawa kamera aku. Malas sebenarnya. Bukan ringan, berat. Apa pun ok lah kan, daripada xder. Betul x??

 Nih ngah tunggu yang lain datang, so snap gambar dulu. Kenal x mamamyja yang mana??

 bersembang-sembang. Masih menunggu yang lain sampai.

 sedikit kabur. Ini adalah sebahagian ahli admin. Ada lagi, tapi mereka ada hal sikit

 ha, baru clear sedikit.. huhu

 Gaya bebas.. aku??. Haha

 Warga Kerja Pejabat Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor
Nih segelintir jer, sebenarnya ramai lagi. Mungkin mereka busy kot.

Gaya non formal. Huhu happynya mereka. ahaks

Oklah nak write per lagi yer? Sebenarnya tengah berdebar nih. 1 Ogos 2013 result Interview mamamyja keluar. Kalau ada rezeki syukur alhamdulillah. Kalau gagal, mungkin ada hikmah disebaliknya. Terima dengan redha. Lagi satu, dapat BONUS sebanyak RM500.00 Syukur Alhamdulillah. Bolehlah buat belanja pergi Kelantan nanti.. hihik

Xsabar nak raya nih. Raya kedua dah travel ke Kelantan, menaiki kereta api.. Untuk apa?? eh, hantar pengantin. Nanti mamamyja hupdate gambar yer. Huhu. 

~ THE END ~

6 comments:

  1. Assalamualikum, salam ukuwah,

    steady lah. pakat pakat sporting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, ehehe.. kami memang sporting semuanya.. tp time kerja semua serius

      Delete
  2. meriahnye~
    sonok tengok opismate ramai2 cam tuh.
    saya bape kerat jer staff kat opis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. aah meriah sungguh. kerja pon meriah juga.. eheheh

      Delete