Monday, 15 July 2013

Farm Heroes Saga on Facebook

Assalamualaikum...

Monday Blues.. ahaks, dah petang baru nak update blog. Lagi pun ngah pikir nak update story aper.. hahah.. ngah mengantuk sangat2 nih.. hehehe

Okay pasal game yang aku ketagih sangat2 sekarang nih.. adoi, dah berapa kali aku menguap nih. Sementara orang lain buzy main Candy Crush, aku pon busy main Farm Heroes.. Apa yang besh ngan game nih?? hehehe, colorfull.. karaketer nyer comel2 memang menarik perhatian aku sungguh.. Dalam erti kata lain memang menarik lah.. rugi kalau korang x test main. Mencabar tu, ada lah sikit. 

Mencari padanan yang sama mengikut jumlah yang diminta. Kuantiti gerakan yang limit, x lebih daripada 40 moves. Dengan dibekalkan sebanyak 5 live.. ahahaha, memang fun

 nih ler game nyer. Click pada gambar untuk ke Application Page nyer..

 dah lepas pon stage 5 dan sekarang tengah bertungkus lumus stage 7.. ehehehhe

so sekarang kat Level 89 ... sambil2 untuk hilangkan mengantuk nih, aku main lah game ni. ehehehhe
for others yang pernah try, kehabisan nyawa? leh minta kat mamamyja erk.
sayangnya game nih x ada di App Store dan Google Play kalau tidak mesti aku lagi fanatic nak main game nih xberhenti2 ... ehehheh

~ THE END ~

1 comment: