Thursday, 20 June 2013

D'Coconut Hill Resort, Langkawi 2013 [Day 3]

Assalamualaikum...

Entry by entry kuar. Tengah bersenang lenang sikit. Dah habis buat pergerakan gaji, lega sikit rasanya. Sekarang dalam proses key in dalam buku perkhidmatan. Next week, sambung wat KEW 8 untuk tambahan lagi satu KGT.. syukur alhamdulillah... So sekarang kita review jap cerita yang dah basi.. Langkawi again... kali nih aku singgah ke D'Coconut Hills, sebab time 2012 xsempat nak pergi. maklumlah singkat sangat masanya. 3 hari jer kan.. ok lah malas nak buang masa sangat. layan gambar sikit eh...

Restaurat Tinggi di Langkawi... 

Peningkatan 3000 kaki di pulau yang damai Langkawi, D' Coconut Hill Resort di Gunung Raya. 
Dari Bandar Kuah dan Langkawi Airport mengambil masa 35 minit dan ia adalah destinasi resort terbaru.

 jalan menuju ker D'Coconut Hills



 ha, sebelum tu bila nak masuk kena bayar RM 10.00 seorang yer.. kanak-kanak aku lupa lak.. hihik
terasa sejuknya, angin kuat jugak... gayat weh.. huhuk





 aisar posing

auni posing

ha, bro baju biru tu bekerja kat situ.. dia yang menlayan tetamu yang naik ke atas.. kalau nak tengok gambar dan pemandangan yang cantik leh le singgah ke website nyer. kalau aku nak snap gambar bebanyak, payah sikit lah kan. siapa lak nak jaga auni plak kan....

Kuala Lumpur Sales & Reservation Office
No. 48B, JALAN MAMANDA 9
AMPANG POINT
68000 Ampang, Selangor

Tel: 603-4252 6686, 603-4296 5753
Fax: 603-4252 2689


~ THE END ~

2 comments:

  1. Subhanallah~ canteknye permandangan kat situ..
    review lah harga makanan kat situ.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan cantik kan... hihik, actually rasanya xd restaurant kat situ. masa ija pegi pon, bangunan lagi satu tengah renovation.. ehehhehe

      Delete