Thursday, 30 May 2013

Mary Kay Timewise Age-Fighting

Assalamualaikum....

Hye, kali ini kita review produk kecantikan pula.. tapi xd lah semua. eheheh, actually nak kata berjinak2 tu xder lah.. saja jer aku beli. sebab apa erk?? Produk lama pon x habis lagi aku pakai. Boleh review kat sini kalau nak tahu... 

Mother's Day Promotion...
Buy Timewise Night Complex + Tmewise Age-Fighting Eye Cream Free Bag...
Special Free Gift Bangle dan Catalog from seller..

Sebenarnya, aku xder lah guna lagi produk nih. beli jer. x tahu nak pakai bila. Sebab yang lama DERMALOGICA pon xhabis lagi. Sekarang my face?? argh.. xd la glowing mana pon.. maybe sebab seorang yang pemalas. Dah macam2 produk aku guna. Cuma malas nak citer kat sini.. ahaks

Sekarang xder lah aku rajin sangat nak review kebaikannya produk tue... Hehe, pemalas..


Nih ler produknyer... Dengar nama nya, uh cam dah tua jer... hehehhe

In the Clinical Study, 9 daripada 10 wanita nampak kulit lebih muda dengan kelihatan kurang kedutan selepas lapan minggu mengunakannya..

yuhuuu... tu yang rasa nak pakai.. ahhahaha, padahal aku xder lah tua mana lagi.. Cuma tinggal lagi setahunn lebey jer nak ker 3 series... oh, tidak... makin lama usia makin meningkat.. xpercaya rasanya. Heeheheh

Ok lah yer... nak watching favourite season story... Teduhan Kasih... See Ya...

~ THE END ~

No comments:

Post a Comment