Saturday, 27 April 2013

Sukan Tahunan PASTI Al-Munirah Kali Ke-13

Assalamualaikum...

Huh, penat x habis lagi sebenarnya. Tapi disebabkan blog dah berwajah baru, so aku sungguh xcited nak update.. hehehhe, sampai x nyempat2 tunggu hari isnin nih.. Ahaks, Moh ler kita layan gambar jer lah erk... nanti akan ku ceritakan serba sedikit.. heheheh

 awalnyer kami sampai... dah kata start jam 8.00 pagi. Tapi sesampainya kami, huhu semua belum tersedia. tengok banner pon baru nak gantung.. hehehe, xperlah bukannya ada keje sangat pon kat rumah


tengok, best friend kot.. asal kemana jer mesti ajak Muhaimin... ok lah ada kawan, lagi ramai lagi bagus... heheheh

masa untuk beratur ikut kumpulan masing-masing... Merah, Biru dan Hijau. Tengok tue, seronoknyer aisar

peace lagi...

tengok tu.. buat muka.. ehhehe

ahaks, konon manjala tue...

antara hadiah yang akan dimiliki oleh para peserta... ehehehhe

aku aka ibu, xkan terlepas jugak... nak gak pose selamatlah en abang ikut, so terselit jugak lah gambar aku sekeping dua... huhu

 Acara berkumpulan pertama bermula... BAWA PUNDI KACANG ATAS KEPALA betul ker ejaan tu erk.. 

 Look, still cool and steady... hahhaha aduhai naper slow motion nyer aisar.. mata asik pandang kanan jer, cari ibu la tue..

 Akhirnya, dapat tempat kedua... tapi x sempat nak snap waktu aisar ambil hadiah... best, best

 Acara berkumpulan kedua... BAWA BOLA DALAM GELUNG.. aku mushkil sikit, sebab nama aisar xder pon dalam senarai yang kami terima. Tapi Cikgu panggil aisar untuk masuk ke acara ini... 

 Risau ingatkan aisar xboleh buat.. Tapi, owh.. 

 Berjaya dia pass ke kawan seterusnya.. 

 dan akhirnya mendapat tempat PERTAMA.... yuhuuuu

 Aisar dengan Happynyer.. dan ibu tumpang happy sekali.. good [thumbs up]

 Acara individu aisar... SUSUN ABJAD... mulanya tertanya2.. susun cam ner erk, dari a to z ker... argh, risaunya.. akhirnya, just susun abjad kecil.. i know aisar can do it... cikgu dan ibu dah ajar kan...

 Akhirnya, dapat tempat KEDUA... wah besh2.. proud with you son.. xsempat ibu nak snap pic masa aisar ke garisan penamat.. sebab ibu teruja sangat aisar leh selesaikan dengan cepat.. good2

 Cabutan Bertuah sapa erk?? en suami ler, no 1 adalah no bertuah yang en suami dapat... besh2.. aku?? huhu, xbertuah la. so sad... huhu

 Hum, dah lah rasanya. letih dah aku nak write panjang2. Asal aku nak update, ada jer probs.. sekarang nih masalah internet. hehehh...

Okay lah yer... dah petang. nak g jenjalan lah, tapi nak hujan dah nih... heheeehhe... ok lah bye, bye

~ THE END ~

2 comments:

  1. meriahnya, dapat hadiah best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah... first time nih anak sukan.. sonok sangat

      Delete