Thursday, 25 April 2013

MAMAMYJA BERWAJAH BARU

Assalamualaikum...

wah dah nak ending april baru nak wite blog... huhu, almaklumlah alasan yang sama setiap tahun and setiap kali aku nak menulis... busy memanjang... eheheheh.. First masalah aku, exceed limit.. Second, aku dah tempah blog.. dan blog aku berwajah baru... yuhuuu... i like simple sahaja...

so nih rupa blog aku sekarang nih...

JANGAN TIRU EH... KALU AKU TAHU AKU CEPUK..!!

So kiut x??? eehehehe of cause ler.. alahai puji diri sendiri la plak. maklumlah nak wait orang puji memang xder lah.. harap2 lah dengan blog baru nih, lagi rajinlah aku nak menulis and berkongsi citer.. tapi aku nih, bilalah ada masa mengizinkan aku meng'hupdate' blog kesayangan aku nih.. ahaks

and kepada sesiapa bloggers yang berminat nak change template leh la ke sini... Heartlicious Design orang cam aku nih, dah la xreti nak mendesign apatah lagi masa x der.. jadi, aku menempah jer lah..

ok lah, masa x mengizinkan... cam ada person usha aku write blog jer ni ha.... huhu, so stop sampai sini. then aku akan sambung ngan wedding story adik ipar ku... huhu...

~ THE END~

No comments:

Post a Comment