Friday, 26 April 2013

Majlis Bacaan Yaasin, Tahlil dan Tazkirah

Assalamualaikum...

Hye, Majlis yang berlangsung baru jer kejap tadi.. eheheheh... so, dengan berpakaian tema, inilah hasilnya. malas aku nak story banyak2, coz xder benda pon nak diceritakan... kan..kan...

 its me... mulanya aku malas nak pakai baju nih.. why?? only me know why... heheheh

 all fren, khusyuk dan tawadduk.. good

eh, cam x kena jer... daripada khusyuk dan tawadduk terus jadi cam nih.. heheheh.. gambar nih setelah majlis selesai.. sesi mengemas la balik apa yang di kendurikan tadi.. huhu
lupa lak aku nak snap menu apa yang dihidangkan... maklumlah dah xjadi kameraman tegar dah.. 

aku.. seperti biasa pantang nampak kamera.. so bila rasa cam anda diperhatikan apa lagi, standby 1,2,3... senyum!!! hahhaha

my officemate.... dari pelbagai department

gaya bebas... hhhhuhu...

so sweet... antara muka2 yang xder baju di atas.. so mereka merancang memakai all black.. huhu

aksi gwi..gwi.. yomi... yang x berapa nak gwiyomi sangat.. main bantai jer korang eh.. asalkan menjadi... hahahahah

so, xd per dah nak write... lastly aku so happy, sebab kengkawan happy.. huhu



~ THE END ~

4 comments: