Thursday, 28 February 2013

Kenduri Kendara Saudara

Assalamualaikum...

Seperti biasa perkara-perkara yang lepas baru aku nk write kat sini. Sibuk memanjang. Tambahan plak baru lepas sedih, stress, geram and hate dengan perkara2 kat opis. Membuatkan aku sampai sakit2.. dan rasa cam argh.... payah aku nak write kat sini. takut ada yang terasa hati, tersentap lebey. So biarlah aku write kat dalam diari jer. lagi better kan... 

Malas nak berceloteh panjang sangat. Kita layan gambar jer lah kan. Kenduri nih dekat Proton City, Tanjung Malim Perak.. Salah sorang daripada sepupu aiman. Sorry lah x dapat hadirkan diri dekat rumah sebelah pengantin perempuan. Terengganu - Jauh seh.. ahaks

 antara yang sampai awal jugak lah. coz aku dari malam semalam ada. siap tido sana... nak makan awal tapi... lambat jugak aku makan... huhu

seperti biasa ibu akan bergambar dengan sesiapa yang ibu suka... ahaks

 dengan anak-anak ibu... aisar, marah ibu then buat muka cam tu... ha, elok sgt lah tue...  fening aku dibuatnya

bersama dengan kak lin.. antara orang yang gemar bergambar.. huhu

with sepupu aiman... actually gelakkan mok cik kat depan tue... heheheh.. jauh tau makcik tu datang. dari langkawi..

 auni still xmo senyum... arghhhh

mak and ayah mertua ku... aish, nak merasa gak naek pelamin nih.. hahaha

aisyah dan aisar... wow ganas nyer aisar senyum... ahahahha

ala, ciannye dik oni nih... duduk sorang-sorang... tadi ibu letak suh duk ngan aisar dia nanges...

auni ngan ibu lagik... hehe


 time tuk berposing bersama pengantin...

 familiar with this face??? huhu.. teka lah siapa yer?? 

 nih lah keluarga pengantin... ramaikan???

so next turn.. who???

nih ler orangnya... 13.4.2013 sabtu.. di masjid manjalara..
adoiii busy lah aku...

banyak lagi kerja yang patut aku buat x siap lagi.. ngah tunggu mood.. dah ler mood nak terbang nih.. next week aku nak p langkawi... yuhuuu... bercuti menghilangkan stress dan menghiburkan hati yang duka lara.. yang terlalu perit untuk aku terima... offkan hp or xyah angkat mana2 panggilan.. itu ofcause.. dan ber










Read more ...

Thursday, 14 February 2013

Sudah Lama Bersarang... so sad

Assalamualaikum...

Dah lama bersaarang blog aku, selepas ak xreti nk wat bila blog ak jd exceed limit.. stress rasanya... 
xbanyak nak write apa, ak nak test lagik sekali tuk upload...


Read more ...