Monday, 5 November 2012

Sweet November

Assalamualaikum...


Nak write apa yer? maklumlah dah lama sangat aku x upadate blog. Busy ker?? hum.. boleh tahan la jugak,, lagi pon nak update aper pon aku x tahu... huahahahaha.... Actually baru balik dari bercuti kat Port Dickson, nanti aku update story yer kalau ada masa.. hehe.. 

Buhsan sebenarnya, ngah wat laporan punch card tuk bulan Oktober, sambil dengar lagu n makan choclate Kit Kat Chunky.. Layannn.... per yang aku ngarut nih.. Hehe, Kejap jer masa berlalu kan??? dah nak dekat bulan Disember.. apa nak buat masa2 terakir nih?? yang aku pasti dan paling heppy weeding adik ipar aku.. macam aku lak yang nak nikah.. hahaha.. off cause la semua things yang baik2 berlaka kita mesti happy..

Rasa nak bercuti dengan kawan2 lama ku [ina & ecah].. tapi, sekarang musim hujan yang teramat sangat.. so cam ner nak bersantai di tepi pantai???? really miss you all... sekarang ngah layan lagu ainan tasneem, aku suka dia... Like this song okay.. besh nyew... hahahha merepek lagi

Okay lah, x tahu nak taip apa lagi,.. kekurangan idea la... nak bagi tau nih... ujian Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29 yang aku amik last month... GAGAL... oh, so sad.. xd rezeki aku, huuaaaaaa.... nanges nih... selamatlah KPSL Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 aku LULUS 2 paper.... alhamdulillah... dapat jugak hiburkan aku... lagi 1 paper repeat next year.. 

Ok lah, tata... tunggu next story lah... ahaks, nak letak pic apa yer???

gambar nih boleh??? haahahahah.... buhsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ THE END ~

No comments:

Post a Comment