Tuesday, 6 November 2012

Bayu Beach Resort, Port Dickson

Assalamualaikum,

Hye, hari nih rasa free nak write.. Esok dah mula busy balik.. Curik time jap yer.. Ahaks, sebenarnya nak tempek je gambar kami g bercuti kat Port Dickson. Memandangkan percutian hanya dua hari satu malam, rasa cam no mood jugak lah nak snap gambar hotel.. ahaks, rasanya biasa sangat xd lah special giler... huuu

So jom lah kita layan gambar jer lah yer.. Kekurangan idea la plak.. ahaks

nak turun ke pantai, tapi keadaan tidak mengizinkan.. so, mandi manda dalam bath tab yer anak-anak

 happy walaupon xdapat mandi laut @ swimming pool..

  auni takut jew... hahahha

 akhirnya, masuk jua auni ke pantai.. syok nyer...

bergambar bersama sebelum pulang, tapi auni sleep ar.. letih mandi pantai... ahaks

seperti biasa, aisar ngan ibu... 
























aksi ibu ngan anak... auni mana??? biasa ler dia...
























aksi ayah ngan anak kesayangan dia... huuuu.... auni kan anak ayah..

Ok lah, story sampai sini jer lah yer... bubuyyyyyy

~ THE END~


3 comments: