Thursday, 22 November 2012

4th Birthday Aisar Na'imullah

Assalamualaikum...

Entry yang boleh dilabelkan sebagai dah basi... Haha, seperti biasa alasan aku adalah busy dan aku bukanlah blogger yang tegar.. Teringin juga nak jadi cam bloggers yang lain, punyai income sendiri. Tapi aku??? ahaks, seorang  ibu dan  mempunyai anak dua, dengan kerja yang sebagai kuli. So terpaksa la batalkan niat tuk menjadi blogger tegar... hahahah

Malas nak celoteh panjang. Jom layan pic jer lah. Sempena birthday anak sulung ku, Aisar Na'imullah. jap jer udah 4 tahun. So 2014 sudah masuk tadika.. hahahaha... cam ner la agaknyer kan. udahler, satu tabiat xleh nak control sampai sekarang. Waduh, bikin rungsing nih... Malas lak nak citer tabiat apa.. hahaha.. Celebrate dengan cara yang simple dimple.. yuhuuu...

 haluuu... nih ler dia besday boy nyer... Choclate Indulgence Cake

 beli kek Secret Recipe (take away) pastu makan kat Wendy.. ahaks

 aku... mesti nak jugak makan kek. So kek aku... Moist Choclate Cake.. yummy

 Nie pula, Choc Mud Cake... sedap giler, tapi kecik... xpuas seh..

 Happy nyer aisar.. ahaks, mana auni? ops, xnampak lak... hahahaha

 Ha, tengok anak perempuan ku.. kena duk kat stroller tu. kalau x, xpernah nak duduk diam.. ciannyer dia..

Akhir sekali, seperti biasa... aku mesti kena pose.. yahahhaa...

So, takat nih jer lah story nyer yer... aku taip nih pon asik di kacau oleh auni...

Mood ~ kelaut sudah... 
Sekarang tiba mood ke Pelamin.. gatalnyer... tapi yang pasti bukan aku... nantikan story nyer nanti yer.. akan aku upload sebanyak mungkin.. tu pon kalu banyak dan kalau aku berpeluang nak berpose sekali... hahahah

~THE END~ 

5 comments:

#kelabbloggerbenashaari