Thursday, 22 November 2012

4th Birthday Aisar Na'imullah

Assalamualaikum...

Entry yang boleh dilabelkan sebagai dah basi... Haha, seperti biasa alasan aku adalah busy dan aku bukanlah blogger yang tegar.. Teringin juga nak jadi cam bloggers yang lain, punyai income sendiri. Tapi aku??? ahaks, seorang  ibu dan  mempunyai anak dua, dengan kerja yang sebagai kuli. So terpaksa la batalkan niat tuk menjadi blogger tegar... hahahah

Malas nak celoteh panjang. Jom layan pic jer lah. Sempena birthday anak sulung ku, Aisar Na'imullah. jap jer udah 4 tahun. So 2014 sudah masuk tadika.. hahahaha... cam ner la agaknyer kan. udahler, satu tabiat xleh nak control sampai sekarang. Waduh, bikin rungsing nih... Malas lak nak citer tabiat apa.. hahaha.. Celebrate dengan cara yang simple dimple.. yuhuuu...

 haluuu... nih ler dia besday boy nyer... Choclate Indulgence Cake

 beli kek Secret Recipe (take away) pastu makan kat Wendy.. ahaks

 aku... mesti nak jugak makan kek. So kek aku... Moist Choclate Cake.. yummy

 Nie pula, Choc Mud Cake... sedap giler, tapi kecik... xpuas seh..

 Happy nyer aisar.. ahaks, mana auni? ops, xnampak lak... hahahaha

 Ha, tengok anak perempuan ku.. kena duk kat stroller tu. kalau x, xpernah nak duduk diam.. ciannyer dia..

Akhir sekali, seperti biasa... aku mesti kena pose.. yahahhaa...

So, takat nih jer lah story nyer yer... aku taip nih pon asik di kacau oleh auni...

Mood ~ kelaut sudah... 
Sekarang tiba mood ke Pelamin.. gatalnyer... tapi yang pasti bukan aku... nantikan story nyer nanti yer.. akan aku upload sebanyak mungkin.. tu pon kalu banyak dan kalau aku berpeluang nak berpose sekali... hahahah

~THE END~ 
Read more ...

Tuesday, 20 November 2012

MAHA International 2012

Assalamualaikum...

 MAHA INTERNATIONAL 2012
23 November - 2 Disember 2012
Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

(keterangan lanjut boleh click pada gambar untuk ke website MAHA)


Jom beramai-ramai kita ke sana... Tahun 2010 dah try pegi, memang besh...

~ The End ~
Read more ...

Monday, 19 November 2012

Najwa Latif - Adamu (LIRIK)

Assalamualaikum...

Baru nak update blog sementara auni tido. Tapi rasanya x sampai sejam setengah dia dah bangun... haduyaiiii... cam ner nak tempek picture wedding kat Masjid Putrajaya nih :)

So mamamyja tempek Lagu dari Najwa Latif lah.. Adamu...


Besh kan lagu nih. Layan......
Read more ...

Tuesday, 6 November 2012

Bayu Beach Resort, Port Dickson

Assalamualaikum,

Hye, hari nih rasa free nak write.. Esok dah mula busy balik.. Curik time jap yer.. Ahaks, sebenarnya nak tempek je gambar kami g bercuti kat Port Dickson. Memandangkan percutian hanya dua hari satu malam, rasa cam no mood jugak lah nak snap gambar hotel.. ahaks, rasanya biasa sangat xd lah special giler... huuu

So jom lah kita layan gambar jer lah yer.. Kekurangan idea la plak.. ahaks

nak turun ke pantai, tapi keadaan tidak mengizinkan.. so, mandi manda dalam bath tab yer anak-anak

 happy walaupon xdapat mandi laut @ swimming pool..

  auni takut jew... hahahha

 akhirnya, masuk jua auni ke pantai.. syok nyer...

bergambar bersama sebelum pulang, tapi auni sleep ar.. letih mandi pantai... ahaks

seperti biasa, aisar ngan ibu... 
























aksi ibu ngan anak... auni mana??? biasa ler dia...
























aksi ayah ngan anak kesayangan dia... huuuu.... auni kan anak ayah..

Ok lah, story sampai sini jer lah yer... bubuyyyyyy

~ THE END~


Read more ...

Monday, 5 November 2012

Sweet November

Assalamualaikum...


Nak write apa yer? maklumlah dah lama sangat aku x upadate blog. Busy ker?? hum.. boleh tahan la jugak,, lagi pon nak update aper pon aku x tahu... huahahahaha.... Actually baru balik dari bercuti kat Port Dickson, nanti aku update story yer kalau ada masa.. hehe.. 

Buhsan sebenarnya, ngah wat laporan punch card tuk bulan Oktober, sambil dengar lagu n makan choclate Kit Kat Chunky.. Layannn.... per yang aku ngarut nih.. Hehe, Kejap jer masa berlalu kan??? dah nak dekat bulan Disember.. apa nak buat masa2 terakir nih?? yang aku pasti dan paling heppy weeding adik ipar aku.. macam aku lak yang nak nikah.. hahaha.. off cause la semua things yang baik2 berlaka kita mesti happy..

Rasa nak bercuti dengan kawan2 lama ku [ina & ecah].. tapi, sekarang musim hujan yang teramat sangat.. so cam ner nak bersantai di tepi pantai???? really miss you all... sekarang ngah layan lagu ainan tasneem, aku suka dia... Like this song okay.. besh nyew... hahahha merepek lagi

Okay lah, x tahu nak taip apa lagi,.. kekurangan idea la... nak bagi tau nih... ujian Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29 yang aku amik last month... GAGAL... oh, so sad.. xd rezeki aku, huuaaaaaa.... nanges nih... selamatlah KPSL Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 aku LULUS 2 paper.... alhamdulillah... dapat jugak hiburkan aku... lagi 1 paper repeat next year.. 

Ok lah, tata... tunggu next story lah... ahaks, nak letak pic apa yer???

gambar nih boleh??? haahahahah.... buhsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ THE END ~
Read more ...