Saturday, 8 September 2012

Warna Warni di Aidilfitri 2012

Assalamualaikum,

Hehe, syok sangat nak publish entry nih. Kenapa yer?, Hasil usaha kami berhasil juga.. Susah jugak nak wat. Yer ke?? Hum, dengan budget yang memang murah untuk membeli kain dan tempahan baju dan didecorate balik, hasilnya memang menakjubkan... taraaaaa....

 nih lah hasilnya, cantik x?? 

tema raya tahun nih, baju kosong kain palkadots.. dan yang penting warna mesti BLOCKING.. 

 so aku kenalkan kengkawan ku yer.. dari kiri zura, sha, aku, kak hasni dan kak ann..

 actually kami nak g beraya kat Rumah Kelab, Kompleks Perumahan (EXCO) Kerajaan Negeri Selangor. Anjuran Dato' LA kami nih ha.. mai nak tunjuk, baju warna turqoise kosong tu la Dato, PUUN Selangor.
Cantik baju dia, kain lace. Cam pengantin.. dan disebabkan warna baju kami meriah, kami kena jadi penyambut tetamu... hahahaha

pose dari belakang nak tunjukkan reben-reben kami.. hahahah..

 gaya bebas... 

 tengok nak cepat sangat upload, sampai edit pon lupa letak border kat pic.. nak bagi tau 1 rahsia... nak tau x??? eceh cam malu la plak...

 gaya formal.. bersama kawan-kawan yang lain... ehehe...

 gaya bebas... kuak lentang pon ada.. ahaks

 gaya lady gaga... grrr

 So sweet... kami bersama CC.. eheheh

 gaya bebas, yang ujung dari kanan, your pose like want to dance. hahahaha...

dah nak habis pon citernyer.. gambar banyak sebenarnya, tapi amik yang TERBAEK jew.. eheheh, tertinggal pasal rahsia tadi. Sebenarnya cubaan berani kami nih melibat2 kan para-para IBU... hahhaa.. aku lah anak baru 2. mereka nih, semua anak sorang jew baru... 
dan mesti korang perasan x susunanya nya mesti sama, sebabnya.. aku nyer baju lah.. SALAH BUAT!!.. sepatutnya, polkadot tu jadi kain.. huuu... dah bila sorang ganjil, jadi aku dok ditengahla jawabnya... hahahaha

last entry.. bilalah dapat naek kete nih.. hahaha, nak tell sikit pasal baju aku tu.. y i choose red and yellow?? Because, dah menetap di SELANGOR.. rasaya2nya, MB SEL, nak x amik aku sebagai model kat majalah dia tu??... hahahahahaha.. melawak jer...

~ The End ~

19 comments:

  1. perhh ! same dress , different colour . awesome !

    ReplyDelete
  2. haiyss,,, nak buat photoshoot pleez,, hehe

    ReplyDelete
  3. comel!!..nampk sweet dgn reben..

    ReplyDelete
  4. First time tgk baju raye kaler2 gini.. hebat!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, yer ker?? kitorang pon first time wat.. hehe

      Delete
  5. warne kasut kite same la.wakakakaka...cantik baju,nak buat camtu gak la,tapi xnk reben.huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious ker sama?? nak tukar lah kasut.. hahahaha,
      cantik ker ? tenqiuuu.. ala letak la reben baru sweet.. haha

      Delete
  6. lol.. cantik lagi baju avenger...

    ReplyDelete
  7. Wahhh first time tgk mami mami ber colour blocking. ..! Cantik cantik pulak tu... :)

    ReplyDelete
  8. kak kite pnjam gmbo ye...nak jual kain soluna ...lawa pattern n wane nblo

    ley lwt pg sweetz amysha...tq

    ReplyDelete