Tuesday, 18 September 2012

Selamat Pengantin Baru Afasz

Assalamualaikum..

Update blog lagi.. hehe, curik setengah jam before lunch.. Sorry yea bos, ngah bored, stress and everything lah.. Sometime feel empty, want to go some place but WHERE??? arghhhh.. oh NO!!! fuhh.. harap-harap semuanya OK yer.. hah

Lupakan lah pasal masalah yang telah melanda diriku.. Lupakan sejenak?? leh ker? huahahahah.. 

Sabtu lepas program menghadiri majlis kawan sekolej aku dulu.. seorang blogger jugak..

Selamat Pengantin Baru
Nik Norfarizam & Aizuddin
Semoga berkekalan hingga ke SYURGA... isyaallah, amin


 yea... for fren leh sign n wish.. besh nyer... time aku dulu xterfikir pon nak wat cam nih.. haha

 tengok, anak ibu pon sibuk sign.. [kenal ker?]

 serba kuning, sama cantik sama padan.. tahniah yer nik aka afasz

 bersama housemate aku ina, patutnya kami bertiga lagi sorang x dapat datang.. jauh nun, melaka... ahaha

 wakil rombungan jam 2.00 petang... sedeh x dapat jumpa member lain cam madammondoq, ika dan ajan... kalau x leh tengok puan madam kita membesar dengan pesatnya (preggy)... ahaks


 so time aku nak bergambar ngan pengantin... adoi aisar, napa wat face cam tu???

 nih le kalau terpengaruh aksi2 bergambar. aisar buat muka lagik... huuuhu

 aisar serious... ggrrrr

wah besh nyer auni, pengantin pegang...tengok dah xsabar dah kawan kita nih.. mudah-mudahan...

Akhir sekali, TAHNIAH both of you. sorry lah weh hadiah yang aku bagi tu xberbalut. adoi, xsenonohnyer.. nak cepat sampai terlupa.. selamat sempat aku beli paper beg... tulis kad tu pon pki eyeliner (malunyer) -_- carik pen x jumpa... wwaaaaaaa...

~ THE END ~

4 comments:

  1. eh gambar ni semua aku dah amik kan dr ko?

    ReplyDelete
  2. kelakar la aisar ni .. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. la aku baru tahu , ucapan kad tu ko tulis pakai eye line.. isk... ok la tu dr tulis pakai air liur :D


    wahahahahahaha

    tq eyja aiman, aisar auni

    ReplyDelete