Tuesday, 25 September 2012

Jom Shopping Bonus Selangorku ~ TAWAS

Assalamualaikum..

Program santai buat keluarga aku.. Hehe, besh nyew.. bukan senang orang nak bagi duit RM 100 tuk g shopping.. Tul x???  Sebenarnya aku dah terlewat sungguh untuk register kan aisar kat TAWAS nih.. alhamdulillah masih terbuka lagi untuk memohon. So kepada sesiapa yang berminat nak register, masih belum terlewat tapi bagi anak kelahiran bermula tahun 2008-2010.. Boleh la lawati laman sesawang TAWAS yer..

2 minggu lepas dapat call dari Ketua Kampung kawasan aku tinggal, menyatakan aku dapat tawaran ke Program nih, betapa gembiranya aku.. hehe tunggu surat daripada Ketua Kampung

Nih la suratnya.. X sabar nak pergi

 benda penting yang perlu dibawa, mykid dan kad si manja

sampai jer jam 10.30 dah ramai orang beratur.. ahaks

posing jap.. ehehe, sementara nak tunggu proses pengesahan kehadiran selesai

sign dan ambil tag dan peraturan yang perlu di patuhi
sepatutnya lepas nih kena dengar taklimat, tapi My hubby dah dengar, so teruskan perjalanan jer lah yer


posing with aisar  kat banner program.. ahask, teserlah wajah gembira aisar walaupun rasa agak kurang-kurang faham

no tag aku: 0719, hehe.. 

nih ler anak yang bertuah mendapat wang RM 100.00

Masa nak bayar, sebenarnya voucher tu bukan kami dapat pegang pon. aku jer yang gatal dan xtahu malu mintak. Barang-barang yang telah dipilih akan dibayar dengan menggunakan voucher ini lah..

dah selesai bayar, masa untuk ambil goodies.. beri peluang pada aisar belajar sikit-sikit. sudah 4 tahun dah.. kena belajar, esok ibu bagi duit jer, g bayar duit yuran sendiri.. boleh??? insyaallah boleh kan..

bergambar bersama... siapa yer. maaf yer aku x kenal.


goodies yang diterima... jadilah kan siapa nak beri..

nih ler hasilnya... baju aisar. aku ambil yang besar, sesuai untuk tahun depan.. ahaks...

Akhir sekali, aku ucapkan terima kasih kepada TAWAS, kerana memmberi duit Jom Shopping nih.. Alhamdulillah murah rezeki kami sekeluarga.. Nantikan story Nurul Auni dapat duit Shopping.. Tapi maybe lambat lagi kot.. ahaks

~ THE END ~

4 comments:

  1. alhamdulillah. murah rezeki ko. aku pon ada dpt vaucher giant sama ngn ko. hubby bagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. amin.. ok lah tue, ahaks..

      Delete
  2. Contoh hasil pemerintahan Kerajaan Pakatan Rakyat

    ReplyDelete